Un kilometru dintr-un drum european, scos la vânzare

de:
21 aug. 2015
3 Afișari
Un kilometru dintr-un drum european, scos la vânzare

Anunţul a fost postat pe un site de specialitate de un român care a anunţat că vinde o bucată de aproape un kilometru din drumul național E85, din zona orașului Focșani.

Lungimea exactă a porţiunii de drum scoasă la vânzare are 836 de metri, potrivit romaniatv.net. Preţul menţionat de autorul anunţului este de 576.000 lei negociabil.

„Se pune spre vanzare o portiune de 836 metri de drum public care face parte din artera care traversează Europa de la nord la sud, localizata in dreptul kilometrului 122 in apropiere de Focsani.

Date tehnice

Asfaltul a fost turnat in 3 straturi si anume: strat de bază, binder si strat de uzură. Pe alocuri se mai intalnesc si straturi de beton din vremea comunismului.

Asfaltul are in compozitie 35% bitum obtinut prin distilarea in vid a titeiurilor, la presiune de 17 torr si 370°C si alte agregate minerale.

Greutate totala de asfalt exacavat: aprox. 1356 tone”, scrie în anunţ

„Pentru cei care contează e bine de știut că pe acest drum au trecut: 6 presedinti; 2 patriarhi, 12 mitropoliti, 99 episcopi etc; Mihai Eminescu spre Bucuresti; unda de soc de la cutremurul din 1977; 2 TIR-uri cu tigari de contrabanda din „Tigareta 2″; 300.000 tone de Coca-Cola imbuteliata; Klaus Iohannis in campania din toamna, inainte sa fie numit presedintele tarii; milioane de moldoveni spre Bucuresti”, a mai scris bărbatul.

Acesta a menționat că porțiunea de drum are o importantă însemnătate istorică: „Pe aici au trecut turcii când au vrut să cucerească Moldova și și-au luat-o pe coajă în bătălia de la Podul Înalt din 1475. Tot pe aici au vrut să mai treacă și rușii dar nu au reuși atunci, acum sunt pe cale să treacă cu tancurile. În această zonă a fost găsit paloșul lui Făt-Frumos și merele de aur ale lui Prâslea cel Voinic”, se menţionează în anunţ.

„ATENTIE! Asfaltul a fost turnat in mandatul lui Emil Boc. Livrare in maxim 5 zlie de la confirmarea comenzii, de preferat noaptea, dar nu e o conditie obligatorie.

IMPORTANT! Asfaltul se poate vinde pe parcele de cate 1 banda/sens sau pe ambele sensuri de mers.

Astept ofertele voastre. Nu schimb decat cu portiuni din autostrada Chilia-Sulina-Sf.Gheorghe”, mai spune „proprietarul”.

În urmă cu trei luni, un internaut a publicat, pe un site specializat, un anunţ prin care voia să „vândă” Catedrala Mântuirii Neamului. Autorul a anunţat că vinde catedrală „LA ROŞU”, în mijlocul Capitalei, pentru suma 500 de milioane de euro. În anunţ, autorul, care s-a semnat Daniel, a precizat că preţul nu este negociabil şi că investiţia se recuperează foarte repede.

Cookies