Un jandarm din București este acuzat că și-ar fi abuzat sexual fiica vitregă. Mama fetei minore știa prin ce trece, dar nu s-a opus

19 iun. 2023
767 afișări
Un jandarm din București este acuzat că și-ar fi abuzat sexual fiica vitregă. Mama fetei minore știa prin ce trece, dar nu s-a opus
Un jandarm din București este acuzat că și-ar fi abuzat sexual fiica vitregă. Mama fetei minore știa prin ce trece, dar nu s-a opus. Sursa foto: Facebook/ Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti

Un jandarm din București este acuzat că și-ar fi abuzat fiica vitregă, care este minoră, timp de doi ani. Anchetatorii au spus că mama copilei știa despre acest lucru, însă nu a făcut nimic pentru a o proteja.

După ce a aflat că fiica ei este abuzată, mama nu a luat nicio măsură

Potrivit Antena 3 CNN, un jandarm din București este acuzat că și-ar fi abuzat sexual fiica vitregă. Fetița avea 13 ani când a început coșmarul, iar acesta a continuat până la vârsta de 15 ani.

Jandarmul ar fi întreținut relații sexuale cu minora, în repetate rânduri, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra.

Victima avea deja 15 ani în momentul în care mama iubitului său a mers la poliție pentru a depune plângere împotriva bărbatului. Femeia era sătulă de traumele la care a fost supusă copila, așa că a luat măsuri.

Când polițiștii au văzut că au de-a face cu un jandarm, aceștia au sesizat imediat Parchetul Militar.

Parchetul Militar a oferit chiar și un răspuns legat de toată această întâmplare, potrivit Antena 3 CNN:

„Începând cu luna noiembrie 2020, până în septembrie 2022, în repetate rânduri, plt. adj. F.R.F. a întreţinut cu persoana vătămată minoră acte sexuale, profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa”, se arată în răspunsul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

În plus, anchetatorii au spus că mama fetiței știa ce îi face bărbatul fetiței, dar nu lua măsuri. Femeia și-a lăsat fiica să fie traumatizată și batjocorită timp de doi ani, fără a se opune.

După ce a aflat de la fiica sa minoră că inculpatul a constrâns-o pe aceasta să întreţină un raport sexual, nu a anunţat organele de poliţie despre această infracţiune şi nu a luat niciun fel de măsuri pentru a o proteja pe fiica sa de alte abuzuri sexuale pe care inculpatul le-a comis asupra persoanei vătămate minore, până în luna septembrie 2022″, se mai arată în răspunsul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

Jandarmul a fost trimis în judecată

Alexandra Iacob, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București a declarat că persoana acuzată a fost trimisă în judecată de curând:

Sesizarea datează din luna decembrie a anului 2022. Persoana a fost trimisă în judecată de curând.”

Jandarmul a fost trimis în judecată sub control judiciar de procurorii militari pentru viol în formă continuată.

În acest moment, bărbatul lucrează în continuare la Jandarmeria București. Este încadrat la Dispecerat, iar activitatea sa nu presupune interacţiunea cu publicul.

De asemenea, mama fetei va fi judecată pentru complicitate la viol și violență în familie.

Te-ar putea interesa și:

Cookies