Un interviu cu Traian Băsescu nu a mai fost difuzat pe TVR 3. Cum răspunde televiziunea

de:
13 mai 2014
0 Afișari
Un interviu cu Traian Băsescu nu a mai fost difuzat pe TVR 3. Cum răspunde televiziunea

TVR sustine, intr-un comunicat transmis miercuri dupa-amiaza, ca interviul cu Traian Basescu realizat de Brandusa Armanca la TVR Timisoara nu a fost cenzurat la TVR 3, asa cum acuza jurnalista, deoarece emisiunea in cadrul careia a fost difuzat interviul nu face parte „nici macar punctual” din grila TVR 3. „Cazul de „cenzura” invocat nu se poate aplica asupra unei emisiuni care nu figureaza in grila de programe a unui canal”, arata TVR in comunicat. 

Interviul cu preşedintele Traian Băsescu, care ar fi urmat să fie difuzat şi pe TVR 3, post cu acoperire naţională, a apărut doar pe TVR Timișoara. „Dragi prieteni, Asistati la un act de cenzura: cu 40 de minute inainte de difuzarea interviului cu Traian Basescu, am fost sunata pentru a mi se aduce la cunostinta ca TVR 3 nu il va transmite. De la un anume Bucuroiu citire. Fara explicatii. L-am contactat pe Stelian Tanase. A promis ca se va interesa. Nimic nu motiveaza acest act”, a scris Brândușa Armanca, pe Facebook.

Realizatoarea TVR Timișoara anunțase încă de duminică pe Facebook că a realizat un interviu cu președintele Traian Băsescu, în timpul vizitei acestuia de săptămâna trecută în Timișoara.

„Era in grila, nu stiu daca au actualizat pe site-ul lor, era anuntat si la CNA si figura pe site-ul Totul la vedere. S-a scos pur si simplu, fara explicatii”, a adăugat Brândușa Armanca pentru Realitatea.net.

La ora publicării știrii, interviul cu Traian Băsescu nu figura în grila TVR 3, la ora 22.00 fiind programată o emisiune sportivă realizată de studioul TVR Cluj.

Cookies