ȘTIRI

Un infractor care încerca să fugă din țară, prins de polițiști pe aeroportul Otopeni

În urma activităţilor de căutare şi identificare, poliţiştii structurilor de investigaţii criminale din întreaga ţară au depistat, în perioada 10 – 16 octombrie a.c., 110 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 74 de minori.

De asemenea, poliţiştii au depistat 60 de persoane urmărite în temeiul legii, dintre care 48 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 8 aveau mandate de arestare preventivă, pe numele altor 5 persoane erau emise mandate europene de arestare, iar pe numele unei persoane fusese emisă o sentință penală de internare într-o unitate spitalicească.

La data de octombrie a.c., polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi București au depistat, pe Aeroportul Henri Coandă, un bărbat, de 40 ani, din Bucureşti, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul stupefiantelor. Cel în cauză a fost încarcerat în arestul D.G.P.M.B..

Un bărbat, de 44 ani, din județul Vaslui, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă la viol, a fost depistat, la data de 13 noiembrie a.c., de polițiștii de investigații criminale din Vaslui și încarcerat.

Un alt bărbat, de 33 ani, din județul Galaţi, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, a fost depistat de polițiști, la data de 13 octombrie a.c., ulterior fiind încarcerat.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button