Un indicator rutier misterios – pentru pietoni, mașini și pisici – a apărut la un colț de stradă din București. „Oare e pentru oameni, că merg pisicile cu viteză?”

25 mai 2023
3846 afișări
Un indicator rutier misterios - pentru pietoni, mașini și pisici - a apărut la un colț de stradă din București.
Un indicator rutier misterios - pentru pietoni, mașini și pisici - a apărut la un colț de stradă din București. "Oare e pentru oameni, că merg pisicile cu viteză?". Imagine simbol: FreePik

Un nou indicator rutier a fost pus lângă o trecere de pietoni din București. Întrebarea este: cui îi este adresat? Oamenilor sau pisicilor?

„Merg pisicile cu viteză?”

Un indicator curios, dar, în același timp, amuzant, a apărut lângă o trecere de pietoni din București. Un bucureștean a fost surprins atunci când l-a văzut, pentru că nu știa cui i se adresează.

Indicatorul este, de fapt, un carton pe care scrie, cu litere de tipar: „ATENȚIE PISICI!”. Din cauză că virgula nu este pusă, bucureșteanul i-a întrebat pe internauți cui i se adresează semnul: pisicilor sau oamenilor?

Nu e clar semnul. E pentru oameni, că merg pisicile cu viteză, sau e pentru pisici – să fie atente?” a întrebat S. C

Postarea inițială a fost publicată de C. P., însă, a fost distribuită de S.C pe pagina de Facebook „Sector 2 – Informații și dezbateri”. Până la urmă, semnul de circulație chiar stârnește o dezbatere în rândul internauților.

Indicator rutier pentru pisici
Indicator rutier pentru pisici. Sursa foto: Facebook/ Cosmin Precup

O bucureșteancă i-a răspuns bărbatului la întrebare, spunându-i că indicatorul este destinat șoferilor, care ar trebui să fie atenți la pisici, pentru a nu le lovi.

Dacă ar fi fost pentru pisici, ar fi existat o virgulă dupa atenție, că așa se marchează apoziția, cu virgulă. Deci, vă rugăm, aveți grijă la pisici, nu le călcați, nu le depășiți. E permisă doar mângăierea și alintarea, vă încurajăm să aveți și pliculeț la îndemână.” a scris I. B.

Alt bucureștean a spus că trecerea de pietoni este destinată și pisicilor care traversează pe acolo, nu numai oamenilor:

Atenție că trec pisicile pe trecere.” – B. P.

Un bărbat a spus că avertizarea este foarte bună. Poate șoferii vor fi mai atenți la drum și vor avea grijă să nu lovească vreo pisică.

Foarte bună avertizarea!” – R. B.

Te-ar putea interesa și:

Cookies