Un inculpat în dosarul lui Iulian Herțanu anunță „surprize mari atunci când se va afla adevărul”

de:
17 iun. 2015
0 Afișari
Un inculpat în dosarul lui Iulian Herțanu anunță

„Ce s-a întâmplat până acum îmi întăreşte convingerea că adevărul se află. Din punctul de vedere al acţiunii procurorilor, după părerea mea, este ireproşabilă şi oamenii vor să afle adevărul. În momentul în care se află adevărul, surprizele vor fi mari”, le-a spus Coman jurnaliştilor, la ieşirea de la DNA, unde a mers miercuri pentru prelungirea măsurii controlului judiciar dispusă de procurori, potrivit realitatea.net.

Miercuri, la sediul DNA Ploiești s-au prezent și alți inculpați din acest dosar, inclusiv Iulian Herțanu, în privinţa căruia procurorii au dispus înlocuirea arestului la domiciliu cu controlul judiciar, măsură dispusă şi pentru alţi doi inculpaţi din acest dosar.

Mihail Marian Coman, fost consilier judeţean în Consiliul Judeţean Prahova şi consilier personal al fostului director general al firmei deţinute de CJ Prahova SC Hidro Prahova SA, este inculpat pentru infracţiunile de schimbare nelegală a destinaţiei fondurilor europene, constituire de grup infracţional şi evaziune fiscală, infracţiuni de care este acuzat şi Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Cookies