Un Imperio s-a stricat, dimineață, în zona Pod Mihai Bravu, și-a fost nevoie să fie remorcat. În spatele lui, s-a făcut o coadă lungă de vagoane și nervi ai călătorilor

25 aug. 2023
6047 afișări
Un Imperio s-a stricat, dimineață, în zona Pod Mihai Bravu, și-a fost nevoie să fie remorcat. În spatele lui, s-a făcut o coadă lungă de vagoane și nervi ai călătorilor
Un Imperio s-a stricat, dimineață, în zona Pod Mihai Bravu, și-a fost nevoie să fie remorcat. În spatele lui, s-a făcut o coadă lungă de vagoane și nervi ai călătorilor. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Pîslaru Daniel Georgian

Vineri dimineață, 25 august, un Imperio de pe linia 10 s-a stricat în zona Pod Mihai Bravu, pe sensul spre Șura Mare. A fost nevoie ca tramvaiul stricat să fie remorcat, iar această acțiune a îngreunat și circulația tramvaielor care se aflau în spatele lui. „Oamenii sunt cam nervoși”, ne transmite un cititor B365.ro.

Un Imperio s-a stricat în zona Pod Mihai Bravu și-a fost nevoie să fie remorcat

Vineri dimineață, 25 august, în jurul orei 07:10, STB anunța pe pagina de Twitter că linia 10 este blocată pe Șos. Mihai Bravu, în zona stației Pod Mihai Bravu, pe sensul către Șura Mare. Cauza anunțată: defecțiune.

La scurt timp, pe grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”, un membru al comunității a surprins tramvaiul stricat de pe linia 10 în zona stației Pod Mihai Bravu: un Imperio Metropolitan:

Imperio defect pod Mihai Bravu, alte tramvaie blocate și trafic ușor îngreunat.

Circulația tramvaielor a fost blocată 30 de minute, în intervalul orar 07:10 – 07:40. STB a anunțat că a fost afectată și linia 1.

Linia 10 funcționează normal la Pod Mihai Bravu. A fost afectată și linia 1. Blocare și deviere: 30 de minute (07:10-07:40).

„Oamenii sunt cam nervoși”

Un cititor B365.ro ne-a transmis că se afla chiar în tramvaiul cu indicativul 1, din spatele tramvaiului stricat. Pentru cel din urmă, a fost nevoie de intervenția celor de la STB, pentru remorcare.

Astfel că tramvaiele care se aflau în coloană au circulat foarte greu.

Cei de la intervenții transportă tramvaiul stricat și o fac foarte greu. Oamenii sunt cam nervoși.

Tramvaiul 1 a început să circule normal în momentul în care a intrat pe Calea Dudești.

Cookies