ÎN LUMEȘTIRI

Un hotel donează jucării pentru copiii care își petrec vacanța singuri în spital. Un share = o jucărie

Un share = o jucărie pentru un copil care își petrece vacanța singur într-un spital din Montreal.

Hotelul Ritz-Carlton din Montreal colaborează cu Grupul Vo-Dignard Provost și Décarie Motors pentru a dona jucării copiilor care își vor petrece vacanța singuri în spitalul pentru mame și copii CHU Sainte-Justine.

Aceste jucării vor fi livrate pe 20 decembrie.

Și înainte de această dată, Ritz-Carlton cere ajutorul internauților.

Un share = o jucărie

Tot ce trebuie să faceți este să distribuiți videoclipul la story pe Instagram și unui copil i se va oferi un cadou în schimb.

Postarea de pe Instagram a hotelului spune: „Tot ce cerem este o favoare simplă. Vă rugăm să dați share aceastei postări. Vom dona o jucărie pentru fiecare share a acestei postări, prin amabilitatea JRC Toys.”

Continuă să ne reamintească: „Nu a existat niciodată un moment mai semnificativ pentru a ne uni, exact ca o comunitate”.

Este nevoie doar de cinci secunde pentru a oferi unui copil care este „departe de familie și casă” în timpul perioadei de vacanță o nouă jucărie pe care să o poată prețui pentru totdeauna.

Conform MTL Blog, videoclipul a avut peste 150.000 de vizionări după doar nouă ore de postare. Presupunând că majoritatea acestor urmăritori au distribuit postarea, vă puteți imagina câți copii vor primi un cadou pe 20 decembrie.

Sursă foto: Instagram/ fondation_saintejustine


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button