Un hotel de patru stele din lanţul Ramada face angajări în București. Ce caută

de:
19 aug. 2013
10 Afișari
Un hotel de patru stele din lanţul Ramada face angajări în București. Ce caută

Ramada Hotel & Suites Bucharest North angajează un contabil în această perioadă, scrie rtv.net.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit facultatea de Finanţe sau de Contabilitate, ai calificare în profesia de contabil şi ai cel puţin cinci ani experienţă în domeniu. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe de contabilitate financiară şi cunoaşte legislaţia fiscală. 
Candidatul ideal pentru acest  post are foarte bune cunoştinţe de operare PC, Saga, întocmire declaraţii, calcul TVA, calcul impozit pe profit. 
Mai mult, candidatul vânat de angajatori pentru acest post are spirit de echipă, e organizat, dinamic, are foarte bune abilităţi de comunicare şi e proactiv.

24 august este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl găsiţi aici. 

Ramada Hotel & Suites Bucharest North angajează doi agenţi de pază.

Te califici pentru acest post dacă ai cunoştinţe avansate de limba engleză, nu ai antecedente penale, ai atenţie distributivă, eşti responsabil şi dornic de muncă.
Candidatul ideal pentru acest post are prezenţă agreabilă, e tânăr, are foarte bune abilităţi de comunicare, şi are spirit de echipă.

25 august este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul ofertat, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici. 

Cookies