ARHIVA B365

Un hoţ i-a lăsat fără rucsacuri pe atleţii de pe Lia Manoliu

De vreo 20 de ori a făcut „sportul” acesta Mihai Falnicu, în vârstă de 35 de ani, până ce tinerii care se antrenau în Complexul Sportiv Lia Manoliu au început să-i prindă frica. Sportivii se temeau de un hoţ, dar nu ştiau că acesta alerga pe aceeaşi pistă cu ei. Din luna septembrie a anului trecut a început să dispară rucsac după rucsac în care erau lucrurile sportivilor, dar hoţul nu era de găsit. Tot de atunci, au început să apară şi plângerile la poliţie, scrie evz.ro.

Mihai Falnicu a tot furat de la atleţi până acum două zile, când poliţiştii i-au făcut o vizită la domiciliu. Acolo, i-au găsit colecţia de rucsacuri. Toate dispărute de la Lia Manoliu. El a declarat că fura pentru a-şi întreţine copilul minor. Mihai Falnicu nu avea serviciu, iar furtul de la sportivi devenise singura sursă de venit.

Aducea acasă ceea ce lua din Complexul Lia Manoliu şi îi dădea soţiei. Ea le vindea în târgul Vitan. A vândut acolo telefoane mobile, echipamente sportive, ceasuri , unele chiar foarte valoroase. Pentru câţiva ani, Falnicu nu se va mai antrena cu sportivii, el e acum după gratii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button