Un hoţ fără permis de conducere a furat o maşină din Bucureşti şi a intrat cu ea în alte trei maşini

de:
14 dec. 2015
0 Afișari
Un hoţ fără permis de conducere a furat o maşină din Bucureşti şi a intrat cu ea în alte trei maşini

În noaptea de 12/13 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins un bărbat, în vârstă de 39 de ani, la scurt timp după săvârşirea furtului unui autoturism şi conducerea acestuia fără a poseda permis de conducere, informează un comunicat de presă remis de autorităţi.

În jurul orei 00.30, în urma unei sesizări prin intermediul 112, cu privire la faptul că un autoturism a fost sustras dintr-o parcare din sectorul 2, poliţiştii Capitalei au acţionat cu operativitate, reuşind depistarea în trafic a unui bărbat, bănuit de săvârşirea faptei.

Întrucât acesta a încercat să-şi asigure scăparea, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu alte trei autovehicule, parcate regulamentar, avariindu-le.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat că bănuitul, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, a sustras un autoturism, conducându-l pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că bărbatul a săvârşit încă trei fapte similare, la data de 24 noiembrie a.c., 6 decembrie şi 8/9 decembrie a.c., date la care a sustras autoturisme parcate în sectoarele 1 şi 4 ale Capitalei.

Prejudicul creat prin comiterea faptelor a fost recuperat în proporţie de 80 %.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

Cookies