Un hoţ care a furat dintr-o maşină parcată în Sectorul 6 a fost prins de autorităţi

de:
03 iun. 2016
0 Afișari
Un hoţ care a furat dintr-o maşină parcată în Sectorul 6 a fost prins de autorităţi

Poliţia Capitalei anunţă că, în dimineaţa de joi, 2 iunie, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Sectorului 6, în municipiul Bucureşti, într-un dosar privind comiterea infracţiunilor de furt din auto şi tentativă la infracţiunea de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos prin utilizarea unui instrument de plată electronic.

În urma cercetărilor efectuate a reieşit faptul că, bănuitul, un bărbat în vârstă de 36 de ani, în noaptea de 16/17 mai a.c., prin spargerea geamului portierei dreapta faţă, a pătruns într-un autoturism parcat pe str. Boja din sectorul 6, de unde a sustras un pulover şi un portofel ce conţinea o sumă de bani, carduri bancare şi actele persoanei vătămate, adaugă sursa citată.

După furt, omul a încercat să retragă din bancomate sume de bani din conturile bancare ale persoanei vătămate.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii l-au depistat şi condus la sediul Secției 21 Poliție, pe bărbatul bănuit de comiterea infracţiunilor.

Totodată, în locaţiile percheziționate au fost găsite mai multe bunuri despre care există suspiciunea că au fost sustrase din autoturismul în cauză.

Prejudiciul produs prin comiterea infracţiunii se ridică la suma de aproximativ 15.000 de lei, fiind recuperat în proporţie de 60%.

Cookies