Un hoț a furat o mașină, a condus bezmetic prin București, a lovit 4 mașini parcate, apoi a abandonat ce-a furat. Păgubitul e uimit: știa că a lăsat în torpedou o cheie stricată

16 mai 2024
464 afișări
Un hoț a furat o mașină, a condus bezmetic prin București, a lovit 4 mașini parcate, apoi a abandonat ce-a furat. Păgubitul e uimit: știa că a lăsat în torpedou o cheie stricată
Un hoț a furat o mașină, a condus bezmetic prin București, a lovit 4 mașini parcate, apoi a abandonat ce-a furat. Păgubitul e uimit: știa că a lăsat în torpedou o cheie stricată. Foto simbol: Freepik

5 mașini au fost lovite dintr-un foc, dis-de-dimineață, în București: Un hoț este căutat de oamenii legii după ce ar fi furat o mașină și ar fi accidentat alte patru pe o stradă din Sectorul 2.

Proprietarul mașinii le-a spus polițiștilor că a lăsat în torpedou o cheie despre care știa că nu este funcțională.

Un hoț a furat o mașină, a făcut accident în București, apoi a abandonat-o și s-a făcut nevăzut

Un bărbat a furat o mașină și a lovit alte patru autoturisme, în București, pe o stradă din Sectorul 2. Proprietarul a spus că în torpedul mașinii lăsase o cheie de rezervă, dar știa că nu funcționează.

Hoțul a reușit să deschidă mașina, a cotrobăit și a găsit cheia de rezervă, apoi a reușit să pornească mașina. A pornit la drum și a lovit alte patru mașini, după care a abandonat autoturismul și s-a făcut nevăzut.

Oamenii legii l-au identificat pe hoț și încearcă să-l depisteze. Proprietarul mașinii a spus că ar fi vorba despre o persoană de cetățenie străină care s-ar fi aflat în stare de ebrietate, potrivit antena3.ro.

Apelul la 112 a fost făcut joi dimineață, 16 mai, ora 07:00, potrivit informațiilor transmise de polițiști.

Comunicatul transmis de Poliția Capitalei

În această dimineață, 16 mai 2024, în jurul orei 07:00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 2, șoferul unui autoturism ar fi avariat alte patru autoturisme, după care ar fi abandonat mașina și ar fi plecat într-o direcție necunoscută.

Polițiștii care s-au deplasat de urgență la fața locului au luat legătura cu proprietarul autovehiculului în cauză, acesta declarănd faptul că, în cursul serii de 15 mai a.c., în jurul orei 21:00, a parcat mașina în apropiere, apoi s-a îndreptat către domiciliu.

Totodată, a relatat că în torpedou ar fi lăsat o dublură a cheii, despre care știa că nu este funcțională.

Ulterior, în urma investigațiilor efectuate, a fost identificat șoferul care ar fi condus mașina, fiind efectuate demersuri pentru depistarea acestuia.

De asemenea, cazul va fi preluat de către polițiști din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, în vederea continuării cercetărilor și luarea măsurilor legale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies