Un grup specializat în înşelăciuni prin telefon, destructurat de poliţiştii din Capitală

de:
09 mai 2014
0 Afișari
Un grup specializat în înşelăciuni prin telefon, destructurat de poliţiştii din Capitală

Trei dintre persoanele verificate de către poliţiştii Capitalei ar fi săvârşit infracţiuni de înşelăciune prin telefon, prin metoda „rudă implicată în accident rutier”, aflându-se încarceraţi într-un penitenciar din provincie, potrivit unui comunicat emis de DGPMB.

Persoanele bănuite de comiterea infracţiunilor ar fi solicitat suma totală de aproximativ 60.000 de lei şi cei în cauză ar fi reuşit să primească sumele de bani solicitate de la două dintre cele opt părţi vătămate care ar fi fost contactate telefonic de către aceştia.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi tentativă la înşelăciune, cu trei dintre cei în cauză în stare de arest. Pentru prevenirea unor astfel de infracţiuni de înşelăciune şi pentru creşterea gradului de siguranţă, Poliţia Capitalei recomandă adoptarea unei conduite preventive atunci când primiţi astfel de apeluri telefonice, prin care sunteţi înştiinţat de producerea unui accident rutier în care ar fi fost implicată o rudă.

Cookies