ARHIVA B365

Un german, participant la Gumball 3000, a rămas fără permis după ce a fost prins cu 191 km/h pe A1

Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.125 de lei, totodată fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

„În zona kilometrului 86 al autostrăzii A1, un bărbat, din Germania, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism, pe sensul Bucureşti – Piteşti, cu viteza de 191 km/h„, precizează Ministerul de Interne.

Potrivit unor surse, acesta este Netzer Kai, unul dintre participanţii la cursa care are loc sâmbătă în Capitală, scrie Mediafax.

Participanţii la raliu au pornit din Irlanda, au traversat Marea Britanie, Franţa, Luxemburg, Germania, Cehia, Italia şi Ungaria şi au intrat în România prin punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad. Încă de la intrarea în ţară însă, şoferii de lux au fost atenţionaţi de către poliţişti să circule cu viteză normală, legală.

Taxa de participare la raliu este de 40.000 lire sterline.

Maşinile sunt foarte scumpe, mărci exclusiviste, care costă sute de mii de euro. Alte zeci de mii de euro sunt investite înaintea fiecarui raliu pentru fiecare maşină.

Printre maşinile participante se regăseşte şi celebrul Batmobil, aşa că mulţi fani i-au aşteptat pe participanţi chiar în vamă pentru a vedea bolizii.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button