Bătaie într-o benzinărie din Bucureşti între un general MAI şi un şofer

de:
22 iun. 2013
6 Afișari
Bătaie într-o benzinărie din Bucureşti între un general MAI şi un şofer

Altercaţia a avut loc sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 6.00. Cei doi bărbaţi erau  şeful Inspectoratului General de Aviaţie din Ministerul de Interne şi un alt şofer, conducătorul unei maşini de lux, scrie rtv. net.

În urma scandalului, bărbaţii au fost duşi la secţia 22 de Poliţie pentru audieri.

Conform unui comunicat al Poliţiei Capitalei, remis B365.ro, din verficările efectuate s-a stabilit faptul că ofiţerul MAI nu a generat, prin modul de comportare şi reacţie, un conflict fizic, ci dimpotrivă, a procedat la sesizarea organelor de poliţie abilitate să intervină şi să gestioneze astfel de situaţii.

În timpul verificărilor, şoferul autoturismului de lux a pretins că se simte rău şi a solicitat ambulanţa. A fost transportat la unitatea spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar nu a putut fi consultat deoarece a părăsit zona unităţii medicale fără nicio explicaţie.

În momentul de faţă, la Secţia de Poliţie competentă teritorial nu a fost depusă nicio plângere privind incidentul de către persoanele implicate.

 

 

 Din verificările efectuate, a reieșit faptul că ofiţerul MAI nu a generat, prin modul de comportare şi reacţie, un conflict fizic, ci dimpotrivă, imediat a sesizat autoritățile abilitate să intervină şi să gestioneze astfel de situaţii.

 

În timpul verificărilor, cealaltă parte implicată în incident a pretins că se simte rău şi a solicitat ambulanţa. A fost transportat la o unitatea spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde nu a putut fi consultat întrucât a plecat fără nicio explicaţie.

 

Până în momentul de faţă, la Secţia de Poliţie competentă teritorial nu a fost depusă nicio plângere de către persoanele implicate.

Cookies