Un fost polițist din București a fost dat afară din casă, după ce și-a bătut soția. Femeia a primit un ordin de protecție provizoriu

05 apr. 2023
1251 Afișari
Un fost polițist din București a fost dat afară din casă, după ce și-a bătut soția. Femeia a primit un ordin de protecție provizoriu
Un fost polițist din București a fost dat afară din casă, după ce și-a bătut soția. Femeia a primit un ordin de protecție provizoriu. Imagine simbol: Unsplash

Un fost șef din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră din București a fost evacuat din casa în care locuia, după ce a fost acuzat de violență în familie.

Bărbatul și-ar fi lovit soția cu un obiect de mobilier, provocându-i răni la nivelul feței.

Bărbatul ar fi fost cel mai bogat polițist rutier din București

Conform Gândul, fostul șef al Brigăzii Rutiere a fost unul dintre cei mai controversați ofițeri care au activat în cadrul structurilor de Poliție Rutieră. Despre bărbat se spune că ar fi cel mai bogat polițist rutier din București.

Din declarația de avere reieșea că nu deține nimic, însă bărbatul locuia într-o vilă din Cartierul Băneasa. De asemenea, este cunoscut faptul că fostul polițist, împreună cu soția sa, controlează un hotel în zona de nord a Bucureștiului.

Ca urmare, Agenția Națională de Integritate( ANI) a socotit că bărbatul nu poate justifica aproximativ 100.000 de euro.

Femeia a cerut emiterea unui ordin de protecție

La sfârșitul lunii martie, fostul ofițer ar fi luat un obiect de mobilier confecționat din nuiele de răchită și i-ar fi provocat soției sale răni la nivelul feței.

Femeia, speriată, a sunat la numărul de urgență 112. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și l-au condus pe bărbat la audieri.

Incidentul s-a petrecut pe data de 30 martie 2023. La o zi după, soția sa a cerut emiterea unui ordin de protecție.

La data de 30 martie 2023, în jurul orei 16.00, polițiştii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 Poliție au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la adresa de domiciliu, în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către soțul ei.

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii l-au depistat pe bărbat și l-au condus la audieri. Întrucât s-a constatat existența un risc eminent, față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de către Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, a anunțat Poliția Capitalei, la solicitarea Gândul.

Judecata urmează să aibă loc pe data de 18 aprilie 2023.

Bărbatul a mai avut probleme cu legea în trecut

În luna iunie a anului 2015, bărbatul a lovit cu mașina o femeie în vârstă de 35 de ani, în zona unei treceri de pietoni. Polițistul a dus victima la spital și s-a înțeles cu aceasta să spună că a căzut de pe o schelă.

Ulterior, femeia a fost dusă în fața procurorilor, care au convins-o să renunțe la înțelegerea făcută și să spună adevărul.

Bărbatul a fost condamnat definitiv abia în anul 2021, la 3 ani de închisoare cu suspendare și interzicerea dreptului de a activa în structurile Poliției Române.

Te-ar putea interesa și:

Cookies