Un fost concurent „Chefi la cuțite” a înjunghiat un bărbat, în București, folosind cuțitul primit în cadrul emisiunii. Victima a depus plângere pentru tentativă de omor

24 mart. 2023
1803 Afișari
Un fost concurent „Chefi la cuțite” a înjunghiat un bărbat, în București, folosind cuțitul primit în cadrul emisiunii. Victima a depus plângere pentru tentativă de omor
Un fost concurent „Chefi la cuțite” a înjunghiat un bărbat, în București, folosind cuțitul primit în cadrul emisiunii. Victima a depus plângere pentru tentativă de omor. Sursa video: Gândul

Un fost concurent al Show-ului culinar „Chefi la cuțite” a încercat să înjunghie un bărbat, folosind cuțitul primit în urma participării la emisiune.

Întâmplarea s-a petrecut în parcarea unui complex comercial din Sectorul 6 al Capitalei.

Conform gândul.ro, agresorul era un instructor de dans care își antrena musculatura într-o sală de fitness care funcționa în incinta unui complex comercial din Militari.

Acolo a avut loc conflictul între cei doi bărbați.

Cum a avut loc conflictul

Fostul concurent „Chefi la cuțite” ar fi intrat în conflict cu un practicant de sporturi de contact, după ce l-ar fi deranjat faptul că bărbatul nu îi acordă atenție.

Timp de aproximativ doi ani, instructorul de dans l-ar fi provocat pe sportiv de mai multe ori și chiar ar fi încercat să sară la bătaie. Însă, victima nu îi acorda atenție, ignorându-l în mod constant.

Lucrurile au degenerat în luna noiembrie 2022, când cei doi bărbați s-au întâlnit în parcarea complexului comercial. Agresorul îl aștepta pe practicantul de sporturi de contact.

Și de data aceasta a încercat să îl provoace, iar la un moment dat a scos un cuțit cu emblema „Chefi la cuțite”.

Sportivul român a fost luat prin surprindere de gestul instructorului și a început să filmeze cu telefonul, după care i-a dat o palmă.

Fostul concurent al emisiunii ar fi căzut la pământ, însă s-a ridicat aproape instant. Atunci, a încercat să îl lovească pe sportiv cu cuțitul de două ori: în zona gâtului și în zona pieptului.

O echipă de polițiști de la Secția 21 au ajuns la fața locului, după scurt timp. Aceștia l-au imobilizat și încătușat pe instructorul de dans.

Un fost concurent „Chefi la cuțite” a înjunghiat un bărbat | Sursă video: Gândul.ro

Victima a depus plângere pentru tentativă de omor

Agresorul a fost lăsat să plece acasă în urma audierilor, în timp ce victima a încercat să depună plângere. Însă, anchetatorii ar fi refuzat depunerea plângerii și probele audio-video.

Confom gândul.ro, avocatul victimei a declarat că:

Clientul meu a încercat să depună în acea seară o plângere penală, dar după conceperea acesteia, când a solicitat un număr de înregistrare, polițistul care i-a luat depoziția i-a spus că nu este cazul. Mai mult decât atât, polițiștii i-au refuzat și probele audio-video.”

Joi, am depus o plângere la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul infracțiunii de tentativă de omor. Am cerut reținerea și arestarea agresorului, care reprezintă un pericol public. Totodată, mă tem pentru clientul meu, care ar putea fi atacat oricând, pe la spate, de acest F. P.”

Echipajele de poliție din București au spus că, pe data de 29 noiembrie 2022, a fost întocmit un dosar penal pentru amenințare, care este încă în lucru, la Secția 21.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru Gândul, că fostul concurent „Chefi la cuțite” s-a prezentat recent la secție pentru a depune o plângere cu privire la incidentul din noimebrie.

Însă, cererea i-a fost respinsă de către polițiști, pe motiv că au trecut cele 90 de zile în care ar fi putut face reclamație.

Te-ar putea interesa și:

Cookies