Un fost atacant al CFR-ului,în stare gravă.A suferit un accident celebral în timpul unui antrenament

de:
29 iul. 2015
0 Afișari
Un fost atacant al CFR-ului,în stare gravă.A suferit un accident celebral în timpul unui antrenament

Cristian Coroian, în vârstă de 42 de ani, fost jucător la Gloria Bistriţa şi CFR Cluj, a suferit un atac cerebral în timpul unui antrenament. Acesta se află acum în stare critică la un spital din Cluj, informează B1 TV.

Cristian Coroian în prezent antrenor la echipa de liga a 3-a, Metalurgistul Cugir, se pregătea în sala de forţă alături de elevii săi de la Metalurgistul Cugir, moment în care i s-a făcut rău. A ieșit din sală și şi-a pierdut cunoştiinţa, fiind chemată de urgență o ambulanță. Drama fostului fotbalist pare copiată la indigo cu cea a celebrului artist Gabriel Cotabiţă.

Potrivit jurnaliştilor de la Digi Sport, Coroian a fost dus de urgenţă la spitalul din Cluj unde a fost operat. Starea sa este gravă. Medicii au constatat că acesta a suferit un accident vascular cerebral şi s-au declarat rezervaţi în privinţa şanselor acestuia de a se recupera în totalitate.

Coroian a jucat peste 400 de meciuri în Liga 1 pentru CFR Cluj şi Gloria Bistriţa. În 2005, el a marcat golul ultimei victorii a celor de la CFR împotriva Stelei. Tot în acel an, Coroian marca împotriva celebrei echipe franceze Saint Etienne şi aducea calificarea pentru clujeni.

Cookies