Un Exercitiu Comedia Dell’Arte @ Undercloud ~ Festival de Teatru

de:
29 aug. 2011
0 Afișari
Un Exercitiu Comedia Dell'Arte @ Undercloud ~ Festival de Teatru

Masca este un instrument misterios si extraordinar, care ne induce un sentiment de frica. Purtand masca, suntem in pragul unui mister teatral a carui demoni apar cu figuri statice, adevaratele radacini ale teatrului. Plecand de la un exercitiu de lucru cu masca, actorii au dezvoltat situatii si au improvizat textele pana in momentul in care toate descoperirile lor s-au concretizat intr-un scurt spectacol. Povestea este simpla, dar spusa intr-un limbaj care combina mecanismele comice cu improvizatia si acrobatia. Doi tineri indragostiti, pasionati de astronomie, isi pun o dorinta. Datorita unei mici greseli Diavolul cade pe Pamant si isi vara coada in dragostea celor doi, incercand sa ii desparta, dar de fiecare data esueaza.

Cu: Prudentia – Raluca Aprodu / Cinthio – Andrei Hutuleac/ Arlecchino – Alexandru Calin/

Capitano Akaki Akakievici – Idris/ Clate Pulcinella – Vladimir Purdel/ Diavolul – Stefan Lupu/ Muzicianul – Mihai Prejban

Regia – Tudor Lucanu

In perioada 29 august –10 septembrie 2011, in La Muse – Teatrul de pe Lipscani 53 – ploua cu teatru! UNDERCLOUD, festival de teatru independent, pune in scena 20 de spectacole, cele mai bune productii ale teatrelor independente din Bucuresti.

Festivalul e inspirat din viata oamenilor de azi si ii inspira pe oamenii de azi. Fara decor impopotonat si fara brizbrizuri inutile. Zice direct ce crede. E lipsit de pretentii “de eticheta”. Le vorbeste oamenilor pe limba lor, direct catre minte si suflet. E uman, fara artificii, fara recuzita excesiva. Emotia este transmisa de oamenii care il fac si te convinge sa te simti ACOLO, implicat.

Printre teatrele care participa anul acesta se numara Teatrul Act, Teatrul Luni de la Green Hours, Unteatru, Teatru.ro, Asociatia “In Culise”, Teatrul de Magie, Masina de vise, Artistic Production&Teatrul de Comedie, Godot Cafe Teatru, Metropolis, Compania de Teatru D’AYA si altii.

Sustinatorii media ai UNDERCLOUD sunt: Radio GUERRILLA, ELLE, PLAYBOY, 24 FUN, Adevarul, Adevarul de weekend, Adevarul de seara, Realitatea.net, Voxpublica.net, Pandoras.net, IQads.ro, PORT.ro, Metropotam.ro, LiterNet.ro, 365.ro, Yorik.ro, artactmagazine.ro, Zoom, Cocor Media Channel.

Biletele se pot cumpara din La Muse (Lipscani, nr. 53) sau de pe www.vreaubilet.ro.

Cookies