Un elev din București a intrat în panică să nu întârzie la BAC, a lăsat mașina-n drum și-a fugit să dea examenul

21 iun. 2022
39737 Afișari
Un elev din București a intrat în panică să nu întârzie la BAC, a lăsat mașina-n drum și-a fugit să dea examenul
Un elev din București a intrat în panică să nu întârzie la BAC, a lăsat mașina-n drum și-a fugit să dea examenul | Sursă foto: Captură Observator

Un elev din cadrul Colegiului Economic Viilor din București a blocat cu mașina poarta de acces a instituție în prima zi de BAC. Tânărul se grăbea să ajungă în sală pentru a susține prima probă scrisă a examenului.

Un elev din București a parcat mașina în drum ca să nu întârzie la BAC

Ieri, 20 iunie 2022, a avut loc prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat la Limba și Litera română.

Unul dintre elevii de clasa a 12 a, care a susținut această probă în cadrul Colegiului Economic Viilor din București, a parcat mașina în fața porților de acces ale instituției și a fugit în sala de clasă, conform Observator.ro.

Cei ce aveau mașinile parcate în curte au fost nevoiți să aștepte mai multe de trei ore, până ce elevul a terminat de susținut prima proba de BAC.

Respectiva strada era plină de mașini la prima ora a dimineții, motiv pentru care tânărul șofer nu a mai avut nici timp și nici unde să lase mașina în zona respectivă.

Se grăbea să intre în sala de examen

Fiind speriat de faptul că va întârzia și că nu va mai putea intra în sală pentru a susține prima probă a Bacalaureatului, tânărul șofer a parcat mașina în jurul orei 8:30 și a plecat grăbit.

Acesta a ignorat oamenii care strigau să nu parcheze acolo pentru ca va bloca accesul. Astfel că, mai multe persoane au fost nevoite să aștepte până ce tânărul a terminat examenul pentru a putea pleca cu mașinile din curte.

Cu toate că blocase accesul și încurcase traficul, la terminarea examenului tânărul le-a spus sec celorlalți șoferi că a parcat mașina acolo pentru că nu a avut unde să o lase.

Probele scrise ale examenului de Bacalaureat continuă până în data de 23 iunie 2022. Iată care este calendarul acestora:

  • 20 iunie 2022 – Proba scrisă la Limba și Literatura română,
  • 21 iunie 2022 – Proba scris la materia obligatorie a profilului,
  • 22 iunie 2022 – Proba scrisă la materia la alegere a profilului și specializării,
  • 23 iunie 2022 – Proba scrisă la limba maternă.

Rezultatele se vor afișa în data de 27 iunie 2022, până la ora 12:00. Cei ce doresc să depună contestații o pot face în aceeași zi, între orele 12:00 – 18:00.

Contestațiile vor fi rezolvate între 28 – 30 iunie 2022, iar afișarea rezultatelor finale se va face în data de 1 iulie 2022.

Cookies