Un elev de la o școală din București și-a înjunghiat colegul cu un briceag. S-ar fi luat la ceartă în pauză

28 sept. 2023
391 Afișari
Un elev de la o școală din București și-a înjunghiat colegul cu un briceag. S-ar fi luat la ceartă în pauză
Caravana Smurd 'Fii pregatit' participa la debutul 'Saptamanii Protectiei Civile', in Bucuresti, sambata, 25 februarie 2023. Inquam Photos / Alexandru Busca

Un elev în vârstă de 14 ani din București a ajuns la spital, după ce un coleg de-al său l-a rănit cu un briceag. În timpul pauzei, între cei doi s-ar fi iscat o ceartă.

Un elev din București și-a rănit un coleg cu un briceag

Potrivit Antena3.ro, incidentul ar fi avut loc din cauza unui conflict din timpul pauzei. Unul dintre profesori a văzut toată scena și a sunat la numărul unic de urgență 112.

Conflictul ar fi izbucnit spontan întrei cei doi elevi de clasa a VIII-a, de la Școala Avram Iancu din București. În urma acestuia, unul dintre elevi și-ar fi lovit colegul cu un briceag. Astfel, i-ar fi provocat o rană la antebrațul mâinii stângi.

După ce o ambulanță a ajuns la fața locului, elevul a fost transportat de urgență la Spitalul Marie Curie din Capitală, unde a primit ingrijiri medicale. Acum se află în afara oricărui pericol.

În unitatea de învățământ se desfășoară o anchetă internă în urma conflictului care a avut loc.

Elevul care a comis agresiunea nu era cunoscut ca având un comportament agresiv, fiind la primul incident de acest fel în care este implicat.

Pe de altă parte, se desfășoară și o anchetă a Poliției deschisă în acest caz, s-a deschis dosar penal și se fac cercetări pentru faptele de loviri și alte violențe.

Un elev și-a înjunghiat profesoara de japoneză în gât

Un incident asemănător a avut loc în luna aprilie a acestui an, la Colegiul „Ion Creangă” din București. Atunci victima a fost o profesoară de limba japoneză.

Totul s-a întâmplat în timpul orei de curs, când un elev de clasa a X-a a înjunghiat-o în gât pe profesoara acestuia, potrivit Poliției Capitalei.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia polițiștilor. În vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate la fața locului s-au deplasat și echipaje medicale.

Surse judiciare au declarat, pentru HotNews.ro, că incidentul s-a produs, aparent, fără niciun motiv și s-a petrecut la începutul orei de japoneză. Băiatul, care nu ar mai fi creat până acum probleme, nu a putut explica gestul său. A spus doar: „Așa am simțit”.

Ulterior, un martor a declarat pentru Digi24 că gestul elevului a fost provocat de un test surpriză pe care profesoara l-ar fi dat elevilor.

Profesoara a suferit o rană superficială.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies