Un elev de la o școală de lângă București a dat cu spray lacrimogen pe hol. Două fete, eleve în clasa a VI-a, au fost rănite

02 nov. 2022
951 Afișari
Un elev de la o școală de lângă București a dat cu spray lacrimogen pe hol. Două fete, eleve în clasa a VI-a, au fost rănite
Un elev al unei școli de lângă București a dat cu spray lacrimogen pe hol. Două fete au fost rănite, iar una ajuns la spital / Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Un elev al unei școli din Chitila, județul Ilfov, a pulverizat spray lacrimogen pe holurile unității de învățământ, rănind astfel două fete. Directorul școlii a fost cel care a sunat la 112 pentru a anunța autoritățile.

Un elev de la o școală de lângă București a dat cu spray lacrimogen pe hol

Astăzi, 2 noiembrie 2022, polițiști din Chitila au fost anunțat că unul dintre elevii Școlii Generale „Ioan Vișoiu” a dat cu spray lacrimogen de holurile instituție, rânind astfel două fete, conform Antena 3. Incidentul a avut loc în jurul orei 13:30.

După cum a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov, băiatul care a pulverizat cu spray iritant este elev în clasa a VII-a.

La unitatea de învățământ s-au prezentat imediat atât polițiștii din Chitila, cât și un echipaj medical. Acesta le-a acordat îngrijiri medicale celor două fete rănite, eleve în clasa a VI-a.

Una dintre eleve a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale

Una dintre fetele rănite în urma incidentului a fost transportă la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, unde va primi îngrijirile medicale de care are nevoie, conform unor surse ale Antena 3.

Băiatul responsabil de rănirea celor două eleve are doar 13 ani.

Polițiștii din Chitila efectuează acum verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept. Ulterior vor fi luate măsurile legale care se impun. Aceștia beneficiază și de sprijin din partea polițiștilor Biroului de Siguranță Școlară Ilfov.

Cookies