Un echipaj al Poliției Locale de la Pasajul Unirii a fost atacat. Un bărbat a aruncat cu bucăți de piatră cubică în autospecială

01 apr. 2023
510 Afișari
Un echipaj al Poliției Locale de la Pasajul Unirii a fost atacat. Un bărbat a aruncat cu bucăți de piatră cubică în autospecială
Un echipaj al Poliției Locale de la Pasajul Unirii a fost atacat. Un bărbat a aruncat cu bucăți de piatră cubică în autospecială. Sursa foto: Captură video/ News.ro

Primăria Sectorului 4 informează că, sâmbătă, 1 aprilie, un echipaj al Poliției Locale care se afla la intrarea în Pasajul Unirii din Capitală a fost atacat. Un bărbat de 29 de ani a aruncat cu bucăți de piatră cubică în mașina poliției. Două dintre geamuri și luneta autospecialei au fost sparte.

Bărbatul a fugit de la fața locului, însă oamenii legii l-au prins în Centrul Vechi.

Un echipaj al Poliției Locale de la Pasajul Unirii, atacat cu bucăți de piatră cubică

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a atacat cu bucăți de piatră cubică echipajul Poliției Locale, aflat la intrarea în pasaj, pe sensul dinspre Piața Universității către Bulevardul Dimitrie Cantemir, transmite Primăria Sectorului 4, sâmbătă, 1 aprilie, potrivit news.ro.

PS4 anunță că, din fericire, polițistul care se afla în mașină, în misiune de monitorizare a traficului din zona Pasajul Unirii nu a fost rănit.

Însă, două dintre geamurile laterale ale mașinii de poliție în care se afla agentul, dar și luneta, au fost sparte.

Bărbatul ar fi fost foarte recalcitrant. După ce a aruncat cu bucăți de piatră cubică în mașina echipajului Poliției Locale, acesta ar fi fugit de la fața locului. Ulterior, bărbatul a fost prins în Centrul Vechi, conform sursei citate.

Agresorul a fost identificat și a fost predat polițiștilor din cadrul Secției 14. La fața locului, oamenii legii au făcut cercetări pentru distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice.

Bărbatul a fost identificat și predat polițiștilor Secției 14, care au efectuat cercetări la fața locului pentru distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice, transmite Primăria Sectorului 4 într-un comunicat de presă, potrivit news.ro.

Cookies