Un domn văduv îi cere lui Negoiță să facă saloane de masaj în Sectorul 3, plus subvenții pentru ședințe. „Sunt mulți care au nevoie să li se desțepenească mușchiul”

08 sept. 2023
530 afișări
Un domn văduv îi cere lui Negoiță să facă saloane de masaj în Sectorul 3, plus subvenții pentru ședințe.
Un domn văduv îi cere lui Negoiță să facă saloane de masaj în Sectorul 3, plus subvenții pentru ședințe. "Sunt mulți care au nevoie să li se desțepenească mușchiul". Imagine simbol: Unsplash

Un bărbat văduv s-a hotărât că are nevoie de un masaj, dar nu cunoaște saloane care să le ofere pensionarilor acest serviciu în Sectorul 3. Astfel, s-a gândit să se plângă pe Facebook și să ceară ajutorul internauților pentru a primi ceea ce își dorește.

„Soția mea nu mai este, iar acum nu mai are cine să-mi facă masaj”

Un bucureștean și-a dorit atât de mult un masaj, încât a solicitat ca Primăria Sectorului 3 să deschidă saloane pentru pensionari și, pe deasupra, serviciile să și fie reduse la preț, sau chiar gratuite:

Sunt destule persoane care trăiesc dintr-o pensie mizeră, care au nevoie să li se dezțepenească mușchiul atunci când este nevoie și nu își permit să plăteasca o ședință de masaj.

Ca visul său să devină realitate, pensionarul s-a gândit să posteze pe pagina de Facebook „Cetățean Sector 3”, pentru a le cere părerea internauților. Tot acolo a făcut și propunerea cu saloanele de masaj.

Bărbatul a spus că soția sa a murit și că acum, când mușchii îi devin țepeni peste noapte, nu mai are cine să-i facă masaj:

Bună seara. Aș vrea să aduc în atenția dumneavoastră o problemă ce afectează un procent foarte mare al locuitorilor Sectorului 3: lipsa saloanelor de masaj pentru pensionari. Deoarece soția mea nu mai este pe această lume și nu are cine să îmi mai facă masaj atunci când muschiul devine țeapan peste noapte, consider că Primăria de sector ar trebui să deschidă astfel de saloane pentru cei de vârsta mea.

Bărbatul a spus că speră că și alți pensionari de vârsta lui își doresc același lucru și, astfel, PS3 ar trebui să ia măsuri.

Internauții au ironizat postarea bărbatului

Postarea bărbatului de pe rețelele de socializare a strâns zeci de reacții din partea internauților. Mulți dintre ei au făcut glume pe seama bărbatului și a celor spuse de el.

Unii au crezut că postarea este ironică, iar alții chiar l-au luat în serios pe bucureștean.

Câteva dintre comentarii

  • „Ați vorbit cu medicul de familie să vă dea trimitere la tratament, la Caciulata? Tot ce ziceți beneficiază de subvenție pana la 90%, cazare, tratament și mese. Chiar nu are Negoiță ce să vă facă.” (R. G.)
  • „Domnule, cu tot respectul pentru suferințele ce le aveți, ați greșit grupul. Pentru ce spuneți dvs aici există așa ceva, dar trebuie să vă interesați.” (P. N. F.)
  • „Cred ca e o glumă, nu?” (C. B. L.)

Te-ar putea interesa și:

Cookies