Un domn a sunat la 112 să cheme poliția să-l salveze, că-l bate soacra

11 iul. 2022
492 Afișari
Un domn a sunat la 112 să cheme poliția să-l salveze, că-l bate soacra
Un domn a sunat la 112 să cheme poliția să-l salveze, că-l bate soacra | Foto simbol; sursa: Pexels

Relațiile de familie pot fi complicate, foarte complicate și extraordinar de complicate. Relațiile cu soacra pot fi infinit mai complicate decât toate cele trei variante de mai sus, luate la un loc.

Știm că, tradițional, relația dintre soacră și noră este cea mai dificilă. Dacă citim basmele românești și ascultăm povești din viață, pare cea mai dificilă relație interumană dintre toate cele posibile.

Un domn abțiguit a sunat la 112 că-l bate soacra

Dar situația inedită care a dat naștere articolului de față s-a născut dintr-un conflict între soacră și ginere. Mai exact, un ginere din Suceava, destul de în puterea vârstei, carea sunat la serviciul de urgență 112 să ceară ajutorul polițiștilor. Ginerele, în vârstă de 37 de ani, cerea să vină poliția să-l scape din mâinile soacrei, o doamnă ajunsă la etatea de 66 de ani, Polițiștii au luat reclamația în serios și s-au dus la adresă. L-au găsit pe ginerele reclamant în fața blocului în în stare de ebrietate.

Cum s-a apucat soacra să-și bară ginerele

Bărbatul le-a povestit salvatorilor că se afla în apartament cu soția, când a sosit soacra, cu care a început ceea ce procesele verbale numesc “discuție în contradictoriu”, iar căreia oamenii obișnuiți îi spun “ceartă” sau direct “scandal”. Pentru că, spune ginerele, “discuția în contradictoriu” a degenerat, iar soacra s-a aprins și a început să îl lovească cu palmele pe spinare.

Atât soacra, cât și soția reclamantului au recunoscut  incidentul cu palmele pe spinare, dar au subliniat că așa rușine nu s-ar fi petrecut dacă ginerele nu ar fi consumat alcool în mod exagerat.

Polițiștii au ascultat cu atenție pe toată lumea martoră și implicată,  au evaluat situația și au ajuns la concluzia că nu există nici un risc privind viața și integritatea bărbatului, care, de altfel, a refuzat să depună plângere sau să meargă la spital. 

Cookies