Un doctor din București și-a pierdut viața după ce a căzut de la etaj. A fost deschisă o anchetă

29 sept. 2022
1869 Afișari
Un doctor din București și-a pierdut viața după ce a căzut de la etaj. A fost deschisă o anchetă
Un doctor din București și-a pierdut viața după ce a căzut de la etaj. A fost deschisă o anchetă. Imagine simbol: Inquam Photos/ George Calin

Joi, 29 septembrie, un apel la 112 a anunțat că un bărbat s-ar fi aruncat de la un etaj superior al unui bloc din București. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor, dar și polițiști din cadrul Secției 9.

Un doctor din București și-a pierdut viața după ce a căzut de la etaj

Poliția Capitalei a anunțat că joi, un bărbat în vârstă de 34 de ani s-ar fi aruncat de la etajul superior al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Bărbatul a murit pe loc.

Surse Ziare.com au declarat că ar fi vorba despre un doctor din București care ar fi sărit de pe bloc.

„În data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 10:15, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2”, transmite Poliția Capitalei.

La fața locului au fost trimise echipe de prim ajutor, dar și polițiști din cadrul Secției 9.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului în vârstă de 34 de ani și au fost nevoiți să declare decesul.

Până la acest moment, anchetatorii nu au găsit niciun mesaj de adio lăsat de medic.

A fost deschisă o anchetă

„În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, conform sursei citate.

Medic cunoscut în București

Doctorul Radu Mirică era unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi din București. A fost medic specialist chirurgie generală la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” din București. Totodată, a fost Vicepreședintele Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie.

Cookies