Un doctor de la Spitalul Universitar din București s-a sinucis. Medicul avea doar 32 de ani și suferea de depresie

29 oct. 2021
4189 Afișari
Un doctor de la Spitalul Universitar din București s-a sinucis. Medicul avea doar 32 de ani și suferea de depresie

Un doctor de la Spitalul Universitar din București s-a sinucis în cursul zilei de joi. Se pare că medicul, care lucra la Urgențe, avea doar 32 de ani și suferea de depresie. Chiar dacă urma un tratament în acest sens, el renunțase recent la medicație. Mai mult, zilele trecute ar fi fost ziua lui și nu l-ar fi sunat nimeni. Acum colegii îi transmit mesaje de condoleanțe pe pagina sa de Facebook.

O nouă tragedie a avut loc recent în sistemul medical din Capitală, după ce un doctor s-a sinucs acasă. Se pare că acesta și-a injectat în corp pun anestezic care se găsea doar în farmaciile de spital cu circuit închis.

Un doctor din București s-a sinucis joi seară

Un medic în vârstă de doar 32 de ani de la Spitalul Universitar din București s-a sinucis aseară. Din informațiile prezentate de Antena 3, se pare că doctorul era cunoscut ca fiind sub tratament antidepresiv. Totuși, de ceva vreme întrerupsese medicația. Acesta a ales să îți înjecteze un anestezic găsit doar în spitale în corp. Ulterior a fost găsit fără suflare în propria casă.

Fusese ziua lui recent

Mai mult, s-a descoperit că ziua lui de naștere fusese recent și nimeni nu îl sunase, lucru care i-a amplificat probabil starea pe care o avea și l-a dus la acest gest necugetat.

Vestea teribilă a venit cu un adevărat șoc pentru toți colegii săi de la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului Universitar care în aceste zile este blocată pur și simplu de cazurile de COVID-19 care ajung toate la urgențe.

Apropiații i-au transmis mesaje de condoleanțe pe pagina sa de Facebook

După aflarea veștii că a murit, cunoscuții doctorului au început să îi transmită mesaje de condoleanțe pe pagina sa de Facebook:

„Dumnezeu să te odihnească în pace. Ne-ai lăsat muți astăzi. Ne-ai lăsat un gol în suflet. Ai fost un om și un doctor minunat, nu refuzai niciodată pe nimeni, care care apela la tine. Nu te vom uita niciodată. După o gardă grea, așa veste ne-a terminat și mai rău pe toți!”, a scris o colegă după aflarea veștii.

„Îmi pare rău. Era frumos, tânăr, deștept, bun. Dar l-a durut atât de rău sufletul… Și nimeni nu a văzut. Aripi de înger îți vom face cu toții, pentru ca te-am iubit și nu ți-am spus”, a transmis o altă colegă.

„Nu avem timp și uite așa mai pleacă câte unul..”, a mai spus un apropiat.

„Așa cum ne facem timp să ne vorbim de rău unul pe altul, așa putem să fim mai înțelegători, mai umani unii cu alții…”, a mai scris o altă persoană.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!, au mai transmis cei care l-au cunoscut. „

Cookies