DJ din Bucureşti, dat dispărut după ce a lăsat un mesaj de ADIO pe Facebook

de:
24 feb. 2016
0 Afișari
DJ din Bucureşti, dat dispărut după ce a lăsat un mesaj de ADIO pe Facebook

„Adio prieteni… Ne revedem în altă viaţă decât asta… Iertarea nu îşi mai are rostul… Faptul e consumat”, a scris Alex Dumitrache, pe reţeaua de socializare.

 

ADIO PRIETENII … NE REVEDEM IN ALTA VIATA DECAT ASTA … IERTAREA NU ISI MAI ARE ROSTUL …. FAPTUL E CONSUMAT ….

Posted by Alex Dumitrache on Monday, February 22, 2016

Sute de prieteni au comentat la postarea lui Alex, îndemnându-l „să nu facă vreo prostie”:

„Axule hai acasa, pentru orice exista rezolvare, stiu bine prin ce treci, toti te asteptam sa te intorci teafar”.

„Un baiat mult prea sensibil! Alex, Dumnezeu, familia, prietenii tai te iubesc ! Destinul tau e altul, ridica’te de unde ai cazut si mergi inainte, te asteapta lucruri frumoase in viata!”

„Sa dea domnul sa apăra astăzi sa fie bine hai axule acasa prieteni te iubesc familia numai zic cred ca nu au închis nici un ochii hai te așteptam acasa.”

„Hmm l-am cautat toata noaptea si nimic dar e greu in bucurestiul asta mare si de aceea va propun sa ne strangem 20 30 de pers sa luam toate parcurile la rascolit sa mergem pe jos prin oras poate poate dam de el pana nuve prea tarziu iar in ceea ce priveste politia au demarat actiunea de cautare acum trebuie sa speram ca e lucid si nu a recurs la un gest necugetat.”

„Alex sa stii un lucru!!!! Sant atatea lucruri superbe inca nedescoperite in viata asta ca e mare PACAT sa nu le descoperim Impreuna si sa schimbam impreuna lumea asta sa fie mai buna! Hai maine te trezesti plin de viata si dai un semn ca lumea te asteapta si te IUBESTE!!! Hai ne auzim cu mixaje noi pentru tinerii nostri FRUMOSI!! „

Surse judiciare au confirmat, pentru Mediafax, că artistul este de negăsit. „Există o plângere depusă de familie, mai multe detalii nu există în acest moment„, au precizat surse din Poliţia Capitalei.

Alex Dumitrache sau Axu Deejay cum este cunoscut în cluburile bucureştene, a muncit în urmă cu şase luni într-un local din Capitală al cărui patron este Andrei Năstase.

De altfel, cei doi apar împreună într-o fotografie postată pe Facebook. Întrebat dacă avea cunoştinţă de presupusele probleme financiare, Andrei Năstase a declarat pentru Mediafax: „Aveam un raport profesional, nu discutam astfel de amănunte. Am colaborat pe perioada verii”.

Surse apropiate familiei au declarat că problemele au început pentru Alex Dumitrache în urmă cu un an când s-a despărţit de prietena lui. Uterior, acesta ar fi început să acumuleze datorii la jocurile de noroc, iar în urmă cu şase luni a decis să se mute în Braşov. A revenit la începutul anului în Capitală, iar sursele citate susţin că ultima dată a fost văzut luni seara de un prieten căruia îi ceruse bani.

Cookies