Un director din Primăria Sectorului 5 a fost bătut în Piața Rahova, Piedone s-a supărat: „Voi merge zi și noapte prin sector!” Vă amintim că are și scuter

10 iul. 2023
903 Afișari
Un director din Primăria Sectorului 5 a fost bătut în Piața Rahova, Piedone s-a supărat: „Voi merge zi și noapte prin sector!
Un director din Primăria Sectorului 5 a fost bătut în Piața Rahova, Piedone s-a supărat: „Voi merge zi și noapte prin sector!" Vă amintim că are și scuter. Sursa foto: Facebook/ Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone a reacționat după ce un director care lucrează în cadrul Primăriei Sectorului 5 a fost lovit vineri, în Piața Rahova.

Cum s-a petrecut conflictul din Piața Rahova

Potrivit Gândul.ro, vineri, în jurul orei 10:30, a avut loc un conflict în incinta Pieței Rahova din București. În conflict a fost implicat Stana Cornel – Director Executiv Direcția de Ordine Publică și Circulație pe Drumurile Publice.

Acesta a fost informat de către comercianți că în incinta pieței se află un bărbat care are în posesie un cuțit. Directorul a mers în zona respectivă pentru a vedea ce și cum, dar, când i-a atras atenția individului, acesta l-a lovit cu pumnii și picioarele, după care l-a amenințat cu cuțitul.

Directorul are nevoie de îngrijiri medicale. deoarece prezintă contuzii în zona capului și a picioarelor.

Mai exact, la ora amintită, Stana Cornel a fost informat verbal de către o parte din comercianți că în incinta pieței, în zona magazinului Economat, se află o persoană de sex masculin, în vârstă de circa 40 de ani, care are în posesie un cuțit cu lama de circa 17-18 cm.

Colegul nostru s-a deplasat în zona indicată, a somat persoana în cauză, dar acesta a răspuns cu amenințări cu cuțitul și implicit cu loviri repetate cu pumnii și picioarele, provocându-i lui Cornel Stana contuzii în zona capului și a picioarelor, care necesită 10-14 zile de îngrijiri medicale.

După aplicarea loviturilor, cu ajutorul colegilor de la Serviciul Ordine Publică și Operațiuni Rapide, persoana recalcitrantă a fost încătușată și predată la fața locului Secției 19 de Poliție, urmare a apelării numărului unic de urgență 112”, potrivit unui comunicat de presă emis de Primăria Sector 5, transmis de Gândul.ro.

Ce a spus Cristian Piedone despre incident

În urma incidentului petrecut vineri, 10 iulie 2023, Cristian Popescu Piedone a spus că Sectorul 5 nu este „sat fără câini” și că polițiștii vor restabili ordinea publică.

Sectorul 5 nu mai este sat fără câini, așa cum a fost în ultimul an”, a promis Piedone.

De asemenea, primarul Sectorului 5 a spus că nu va mai tolera persoanele care încalcă legea și că va merge personal pe teren și zi și noapte, pentru a asigura liniștea în sector, potrivit Gândul.ro.

„Sectorul 5 nu mai este sat fără câini, cum a fost în ultimul an! Avem toleranța 0 pentru cei care nu respectă legea!

Am demarat ample acțiuni pe raza sectorului pentru a ne asigura că cetățenii sunt în siguranță! Vom face și controale în trafic, alături de Poliția Națională, atât ziua, dar și în cursul nopții! Ne vom asigura că șoferii care se urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise sunt sancționați pe măsură!

Trebuie să restabilim ordinea publică în Sectorul 5! Cei care încalcă legea, vor fi pedepsiți!

Voi merge și eu pe teren zi și noapte, pentru că așa nu se mai poate! Toți cei care locuiesc sau desfășoară activități comerciale în Sectorul 5 trebuie să respecte legea și reguli de bun simț!

Cine nu se conformează este liber să-și facă viză de flotant în alt sector sau în afara Bucureștiului!”, a transmis Cristian Popescu Piedone.

Te-ar putea interesa și:

Cookies