Un dialog neplăcut: “Bună ziua!”, a zis George Simion în curtea Liceului Lazăr din București. “Huo!”, i-au răspuns elevii | VIDEO update

05 sept. 2022
7494 Afișari
Un dialog neplăcut: “Bună ziua!”, a zis George Simion în curtea Liceului Lazăr din București. “Huo!”, i-au răspuns elevii | VIDEO update
Liderul AUR a fost huiduit la Liceul Gheorghe Lazăr din București | Sursa foto: Digi24.ro

Conform unei tradiții politice de care nu scăpăm (de fapt, primii care nu scapă sunt copiii noștri), politicienii și-au ales din timp școli și licee pe care să le însuflețească și să le înnobileze, în prima zi de școală, cu augustele lor prezențe.

De obicei, liderii politici își aleg școli de top din București și din alte mari orașe. Nu aleg niciodată vreuna dintre miile de școli cu WC în curte sau fără apă la robinet, fără canalizare și alte asemenea lucruri despre care ne imaginăm că ar fi extrem de necesare la școală..

Nu, se duc fie la școlile numite de top, fie la școli în care vreun profesor sau director pasionat, hăruit și înzestrat face vreo minune.

Deci, politicienii se duc la careu în prima zi de școală, se așează în fața microfonului și îi plictisesc copiii cu discursurile lor.

(Spre exemplu, președintele Iohannis și premierul Ciucă au fost la ceremonia de deschidere a școlii de la Grigore Moisil, iar ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, s-a dus la „Sfântul Sava”, liceu pe care l-a absolvit acum 40 de ani)

Dar, să revenim la domnul George Simion…

Liderul AUR s-a dus și el la deschiderea anului școlar; a ales Colegiul Gheorghe Lazăr din București unde, scrie Digi24, fusese invitat să le vorbească elevilor în calitate de absolvent.

De altfel, domnul George Simion așa a și fost prezentat, înainte să i se ofere microfonul: absolvent al Liceului Lazăr. Doar că. potrivit aceleiași surse, nimeni nu a aplaudat la auzul numelui său.  Iar când liderul AUR a zis “Bună ziua”, dinspre elevii de-a XII-a s-au pornit huiduieli. După acest moment neplăcut,  George Simion a renunțat la discursul pregătit; a vorbit foarte puțin,  îndemnându-i pe copii să învețe și să nu plece din România.  

Tot potrivit Digi24.ro, conducerea liceului susține că liderul AUR nu a fost invitat la ceremonie, ci a dorit el personal să participe.  

Și acum, momentele..

VIDEO | George Simion e huiduit de elevii de la Liceul Gheorghe Lazăr

 

Cookies