Un dezvoltator pregăteşte construcţia a 3.000 de apartamente noi în Bucureşti

de:
29 sept. 2016
0 Afișari
Un dezvoltator pregăteşte construcţia a 3.000 de apartamente noi în Bucureşti

Polonezul Bartosz Puzdrowski a preluat conducerea dezvoltatorului Impact luna trecută şi vrea să demareze lucrările la două noi proiecte rezidenţiale, scrie economica.net. Dacă în urmă cu doi ani compania dorea să valorifice terenul de 26 de ha din Ghencea, acest plan a fost abandonat. În plus, şi pe terenul din Barbu Văcărescu, achiziţionat în urmă cu doi ani se vor construi locuinţe, însă acest proiect este încă la stadiul de proiectare.

„Pe terenul din Ghencea e loc de aproape 2.500 de apartamente, jumătate din marimea Greenfield. Vrem să replicăm acelaşi tip de complex şi aici. Vom dezvolta proiectul în două faze”, a declarat Bartosz Puzdrowski, şeful Impact.

Impact lucrează deja la obţinerea autorizaţiilor de construcţie pentru proiectul rezidenţial din Ghencea, în timp ce la proiectul de pe terenul din Barbu Văcărescu se lucrează la proiectare. Impact vrea să vină cu 588 de apartamente pentru angajaţii din clădirile de birouri din zonă.

„Vom face eforturile să începem anul viitor cel puţin unul din aceste proiecte, dar depinde de administraţiile locale când vom obţine autorizaţiile de construcţie”, mai spune Puzdrowski.

Cookies