ARHIVA B365

Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Jilava

Persoanele care au informaţii ce ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului evadat de la Jilava sunt rugate să sune la 112 sau la penitenciar, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de ANP, în care sunt precizate semnalmentele bărbatului.

„În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului, vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul de telefon 112. De asemenea puteţi contacta Penitenciarul Bucureşti Jilava la tel. 021/4570182; fax. 021/4570164 sau purtătorul de cuvânt al penitenciarului – comisar de penitenciare Cristi Micu, la telefon mobil 0757.087.957 şi e-mail: cristi.micu@anp.gov.ro”, se arată în comunicatul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Evadatul se numeşte Constantin Ionita, are 39 de ani şi executa, în regim semideschis, o pedeapsă de cinci ani de închisoare, pentru furt.

Semnalmentele lui sunt: înălţime – 1,87, constituţie – atletică, ochi – căprui, culoarea părului – şaten închis, tuns scurt.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button