ARHIVA B365

Un dependent de etnobotanice a blocat circulaţia în Pasajul Obor, ameninţând cu sinuciderea

La data de 16.05.2011, in jurul orelor 06.40, Sectia 8 politie a fost sesizată prin Dispeceratul 112 al sectorului 2, cu privire la faptul că pe pasajul Obor se află un barbat care ameninţă că se aruncă de pe grilajul metalic. La faţa locului s-au deplasat politisti ai Secţiei 8 Poliţie, un echipaj de siguranţă publică şi echipa de poliţişti specializata in negocieri din cadrul Politiei Capitalei.

Cel care ameninta cu sinuciderea, H. MIHAI de 30 de ani, din Bucuresti, a afirmat ca este consumator de produse etnobotanice şi ca nu are o anumită revendicare de făcut, ameninţînd doar că daca se apropie cineva de el, se aruncă de pe pasaj.

Intre orele 08:55 – 10:33, traficul rutier a fost restrictionat în Pasajul Bucur-Obor pe sensul Soseaua Ştefan cel Mare către Soseaua Mihai Bravu şi devierea bretelei pentru virajul dreapta dinspre Calea Moşilor către Soseaua Mihai Bravu.

În jurul orelor 10.30, echipa de negociatori a reuşit să-l convingă să coboare de pe grilajul metalic al pasajului, acesta fiind imobilizat şi condus la sediul Secţiei 8 Poliţie, unde a fost luata măsura sancţionării contravenţionale şi internarea acestuia într-o unitate sanitara de profil.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button