BAZAR

Cluburile de swing din București se lansează și online. Primul cuplu care apare necenzurat: VIDEO

Doi tineri căsătoriţi care practică swinging-ul au acceptat provocarea Attraction Club să apară necenzurați într-un clip video inedit, cu ocazia lansării Attraction Online Swingers Club, cel mai mare site de swinging din România, anunţă compania, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Cristi și Laura sunt un cuplu din București care practică swinging. Cei doi au acceptat să spargă gheața și să fie protagoniștii unui filmuleț de prezentare în care vorbesc deschis despre motivele pentru care au ales să facă swing.

Attraction Online Swingers Club – a fost lansat în varianta Beta în luna iunie și a atras deja numeroşi pasionaţi de swinging din toate zonele ţării. Site-ul pune la dispoziția utilizatorilor un număr mare de funcții și facilitați de ultimă oră prin care cuplurile pot să-și găsească cu ușurință prieteni pentru swing. Înregistrarea pe site este gratuită.

Pe baza unui algoritm special, sistemul Attraction Online Swingers Club calculează şi afişează compatibilitatea cu alte cupluri compatibile cu cei interesaţi, făcând astfel ca experienţa sa fie mai intensă.

De asemenea, pe acest site utilizatorii activi au posibilitatea de a deveni populari şi de a se promova dupa propria imaginaţie.

Site-ul pune la dispoziţia utilizatorilor şi întâlniri săptămânale pe „chat” pentru discuţii libere cu ceilalţi membri.

Cei care vor să îşi sporească gradul de încredere în faţa celorlalţi utilizatori au la dispoziţie două modalități prin care pot deveni membri certificaţi: fie prin participare la o petrecere în Attraction Club – certificarea în club, fie la distanţă – certificarea webcam.

Attraction Online Swingers Club a fost lansat de Attraction Club, primul club swingers deschis în București în 2010 și care are la activ cele mai multe petreceri swingers organizate vreodată în România, cu mii de participanți. Clubul a fost deschis de Roxana Ioniţă, un fost candidat PNL la alegerile parlamentare din 2008

Vezi aici: Cum arată cluburile de swing din Capitală FOTO


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button