BAZAR

Un cunoscut FAST-FOOD a lansat o oja comestibilă, iute şi condimentată, cu gust de pui

Astfel, oja se poate găsi în două nuanţe şi arome: Original, de culoare bej, şi Hot&Spicy (iute şi condimentată), de culoare roşie. Cei de la KFC au lăsat clienţii să decidă ce arome vor fi transformate în ojă comestibilă, scrie ZF.

Pentru a folosi produsul cosmetic, clienţii trebuie să aplice oja pe suprafaţa unghiei, să o lase să se usuce, după care o pot consuma. Reprezentanţii KFC afirmă că oja este produsă din ingrediente naturale.

Reţeta pentru oja comestibilă produsă de noi este unică şi a fost special proiectată pentru a menţine aroma, dar şi pentru a avea un strat lucios similar ojei obişnuite„, a declarat John Koay, director creativ al Ogilvy & Mather.

Această campanie a fost organizată pentru a intriga şi spori încântarea clienţilor în ceea ce priveşte brandul KFC în Hong Kong„, a adăugat acesta.

Lanţul american de restaurante a promovat produsul pe reţele de socializare în ultimele săptămâni şi a lansat chiar şi un videoclip pe YouTube, pentru a atrage cât mai mulţi clienţi. KFC sau Kentucky Fried Chicken, denumirea completă a lanţului de restaurante american, este deţinut de Yum! Brands, Inc (SUA) şi are sediul în Louisville, Kentucky. La nivel mondial, KFC are aproximativ 750.000 de angajaţi, înregistrând anual vânzări de peste 3.6 miliarde de dolari.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button