Un crater a răsărit pe o trecere de pietoni, într-o intersecție din Sectorul 2. „Amendă! Groapa a parcat neregulamentar”

23 apr. 2023
3644 afișări
Un crater a răsărit pe o trecere de pietoni, într-o intersecție din Sectorul 2. „Amendă! Groapa a parcat neregulamentar”
Un crater a răsărit pe o trecere de pietoni, într-o intersecție din Sectorul 2. „Amendă! Groapa a parcat neregulamentar”. Sursa foto: Facebook - Ești din Sectorul 2

Noi nereguli sunt semnalate zilnic în legătură cu partea carosabilă din București. Cunoscute sunt și parcările memorabile, dar neregulamentare, cunoscute sunt și trotuarele cu gropi pentru care trebuie să ai puțină îndemânare ca să execuți o săritură în lungime. Astăzi ne îndreptăm atenția către o trecere de pietoni în care s-a format un crater și se află într-o intersecție din Sectorul 2.

Un crater s-a format pe o trecere de pietoni dintr-o intersecție din Sectorul 2

Un micuț crater, dar cu potențial, a început să se formeze pe o trecere de pietoni dintr-o intersecție din București, mai exact din Sectorul 2. Situația nu a fost lăsată nefotografiată, astfel că un domn a postat o imagine de la fața locului. Pe cât acea groapă se mărește, pe atât de mult crește pericolul pentru șoferi.

În intersecția Maria Rosetti cu Vasile Lascăr se naște încet un crater în carosabil pe trecerea de pietoni. Poate face ceva primăria Capitalei sau Sect. 2, că nu mai știm de cine aparține această zonă, a transmis C. C. pe pagina de Facebook „Ești din Sectorul 2”.

Groapă pe o trecere de pietoni dintr-o intersecție din Sectorul 2. Sursa foto: Facebook - Ești din Sectorul 2/C. C.
Groapă pe o trecere de pietoni dintr-o intersecție din Sectorul 2. Sursa foto: Facebook – Ești din Sectorul 2/C. C.

Oamenii nu s-au lăsat descurajați de acel crater, astfel că l-au îndrumat pe acest domn să sune la Poliția Rutieră. Alții, pe de altă parte, au făcut haz de necaz:

Sună la poliția rutieră și sesizează groapa. Într-o săptămână nu mai e, A. P.

10 lei și se astupă, a spus D. I. V., sfat însoțit de o imagine cu un dop de cadă.

Se astupă natural. Rămâne o mașină în craterul ăla pe post de dop și aia e, celelalte vor merge peste ea🤷‍♂️, M. C.

Unde e miliția locală? Amendă… Groapa a parcat neregulamentar, D. C.

O mașină din S6 a fost târâtă pe pietriș de Poliția Locală

Într-o notă mai gravă decât situația expusă mai sus s-a aflat mașina unui bucureștean din Sectorul 6. Un utilizator al platformei TikTok a postat un videoclip în care autoturismul a fost târât pe pietriș de Poliția Locală.

Polițiștii locali au recurs la un asemenea gest pentru că în zona respectivă se desfpșurau lucrări de asfaltare. Mașina, în mod normal, ar fi trebuit tractată sau ridicată, fără să provoace eventuale incidente, însă aceasta a fost târâtă pe pietriș

O să-i arăt să vadă și el (proprietarul) cum se ridică mașinile în sectorul ăsta, i-a anunță cel care a filmat pe polițiști.

Acestea sunt imaginile care au apărut pe TikTok cu mașina târâtă prin pietriș și nisip:

@abidan57♬ sunet original – Abi Dan

Poliția Locală a declarat că mașina nu a fost avariată, iar proprietarul nu a depus nicio sesizare, conform Buletin de București. Polițiștii au precizat faptul că șoferii au fost notificați cu privire la eliberarea acelei zone pentru a se interveni asupra carosabilului, iar autovehiculul acela a rămas singurul care nu a fost mutat de proprietar. Din acest motiv, Poliția Locală S6 „a intervenit pentru eliberarea zonei și relocarea lui”.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies