Un cort electoral de-al lui Becali a fost incendiat

de:
14 nov. 2012
0 Afișari
Un cort electoral de-al lui Becali a fost incendiat

Duminică, în jurul orelor 03.30, Poliţia Capitalei a fost sesizată prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în zona Drumul Taberei, cineva a dat foc unui cort electoral, se anunță într-un comunicat remis de autorități.

Conform Rtv.net, este vorba de un cort electoral al lui Gigi Becali- și nu e singurul la care s-a dat foc. Un alt cort al acestuia a fost incendiar în noaptea de marți spre miercuri. Oamenii care se ocupă de campania lui spun că este vorba despre o răzbunare a celor de la PPDD pe cei care au plecat de la partidului lui Dan Diaconescu şi acum lucrează pentru patronul Stelei.

„Au dat foc la cort, au venit pompierii, noi dimineaţa când am venit, am găsit poliţia aici la cort”, povesteşte una dintre femeile care lucrează pentru Becali.

„Nu sunt supărat, sunt oameni nebuni. Am multe corturi şi poate asta i-a intrigat. Toate au aceleaşi dimensiuni, dar am pus foarte multe că am vrut să dau câte un calendar creştin, apteriale promoţionale. Am zis ca oamenii să vină şi să vadă, să citească despre ce vreau eu să fac. Acum vreo trei zile s-a mai dat foc la unul. Am zis să nu mai facem atâta tam-tam”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

În urma extinderii verificărilor, poliţiştii au mai identificat şi alte două corturi electorale ce aveau pereţii exteriori smulşi de pe bara de susţinere.

Poliţiştii bucureşteni au demarat cercetările în aceste cazuri sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere în vederea identificării autorilor şi a stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-au produs evenimentele.

Cookies