ARHIVA B365

Un copil şi un consilier local din Vrancea au murit, duminică, în urma unui GRAV ACCIDENT RUTIER

Un autocar plin cu oameni s-a ciocnit, duminică după-amiază, cu un autoturism marca Dacia Logan. Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite în urma accidentului produs pe DN2 E85, lângă Râmnicu Sărat, informează adevarul.ro.

În urma accidentului au murit şoferul autoturismului, consilier local în comuna Bordeşti, şi un tânăr de 14 ani, din Brăila. Unul dintre răniţi este viceprimarul comunei vrâncene Bordeşti, Adrian Gavrilă.

Potrivit IPJ Buzău, evenimentul s-a produs după ce autocarul plin cu oameni, care venea dinspre Moldova şi se îndrepta spre Bucureşti, ar fi intrat pe contrasens, la intrarea în Râmnicu Sărat, în dreptul hanului Carpatin.

Şoferul autocarului a pătruns pe sensul opus de mers în momentul în care ar fi intenţionat să intre în parcarea popasului, aşa cum mai procedase de zeci de ori. Chiar în momentul în care a încercat să intre în parcare, şoferul nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism Logan care venea dinspre Buzău spre Focşani.

În urma coliziunii frontale, adolescentul de 14 ani, pasager în autoturism, a decedat pe loc. Alte trei persoane din Logan au suferit răni grave şi au fost transportate la spital. Unul dintre răniţi, şoferul Loganului, a murit pe masa de operaţie.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button