ARHIVA B365

Un copil de zece ani şi o femeie, răniţi în urma unei explozii

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, Mihai Gagyi, a declarat că explozia s-a produs la etajul al patrulea al unui bloc de pe strada Cisnădiei, din cartierul Mureşeni din Târgu Mureş, sâmbătă, cu puţin înainte de ora 9.00, deflagraţia nefiind urmată de incendiu.

„Din apartamentul unde a avut loc explozia sunt două victime, un băieţel sub zece ani, şi o femeie. Băieţelul a fost scos pe targă, femeia a ieşit pe picioarele ei. Ambii prezintă arsuri la faţă şi membre, sunt în stare stabilă. Au fost preluaţi de echipajele medicale pentru a fi transportaţi la spital, alături de alte două persoane din bloc, care au suferit atacuri de panică”, a declarat Gagyi, potrivit Mediafax. 

Potrivit aceleiaşi surse, toţi locatarii blocului au fost evacuaţi din apartamentele lor, locuinţa unde s-a produs explozia, a cărei cauză este în curs de stabilire, a fost distrusă aproape în totalitate.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş cu două maşini cu apă şi spumă, autospeciala CRBN, cea de transport personal şi victime multiple şi o ambulanţă de terapie intensivă, a mai spus Mihsi Gagyi.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button