Un copil de doi ani din București a fost citat în instanță în calitate de învinuit

de:
07 aug. 2014
1 Afișari
Un copil de doi ani din București a fost citat în instanță în calitate de învinuit

Magistraţii au urmat procedurile întocmai şi l-au chemat pe băieţelul de un an şi 11 luni să depună mărturie. Băiatul a fost citat cu o săptămână, înainte să împlinească doi ani, într-un dosar de evacuare din casa părinților, informează realitatea.net.

Copilul de doi ani a fost citat ca oricare altă persoană. Și abia în momentul în care a ajuns în fața instanței, judecatorii au inteles eroarea produsa, iar băiatul a fost scos din sala de judecată.

Procesul a mers însă mai departe. Unchiul copilului a cerut ca întreaga familie să fie evacuată din casa rămasă moştenire de la unul dintre fraţi.

Bărbatul de 60 de ani a susţinut în faţa instanţei că este unicul moştenitor al averii fratelui său, iar cumnata şi ceilalţi patru nepoţi stau ilegal în imobilul din apropierea străzii Polone. În faţa camerelor de luat vederi însă, nu a avut nimic de spus.

Bărbatul este cercetat penal pentru fals şi uz de fals, după ce Parchetul a constatat că o serie de semnături cu ajutorul cărora a obţinut actul de proprietate nu ar fi reale. Între timp, instanţa a decis evacuarea familiei acestuia, decizia bazându-se, culmea, tocmai pe actul de proprietate care se presupune că ar fi fost falsificat.

Cookies