Un copil de doar 1 an și 8 luni din Giurgiu a căzut de la etajul doi. Micuțul a fost transportat la București pentru îngrijiri

24 aug. 2022
779 Afișari
Un copil de doar 1 an și 8 luni din Giurgiu a căzut de la etajul doi. Micuțul a fost transportat la București pentru îngrijiri
Un copil de doar 1 an și 8 luni din Giurgiu a căzut de la etajul doi. Micuțul a fost transportat la București pentru îngrijiri | Sursă foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Un incident tragic a avut loc astăzi, 24 august 2022, în județul Giurgiu, unde un copil de numai 1 an și 8 luni a căzut de la etajul doi al unui bloc. Micuțul a fost transportat la București pentru îngrijiri medicale.

Copil de 1 an și 8 luni, căzut de la etajul doi al unui bloc din Giurgiu

Copilul de numai un an și opt luni a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din Giurgiu. Micuțul de urcase pe calorifer, însă s-a dezechilibrat și a căzut, conform Antena 3.

Acesta a suferit răni grave și a fost nevoie să fie transportat de urgență la unitatea spitalicească. Băiețelul a fost dus inițial la Spitalul de Urgență Giurgiu. Ulterior acesta a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Urgență Copii „Grigore Alexandrescu” din București.

Medicii evaluează starea de sănătate a copilului

Acum, medicii din cadrul Spitalul Grigore Alexandrescu îi evaluează micuțului starea de sănătate pentru a decide dacă sunt necesare intervenții chirurgicale.

Polițiștii din Giurgiu a fost informați despre nefericitul incident de către o femeie. Acesta a relatat că un copil a căzut de la etajul 2 al unui bloc aflat pe strada Tineretului, Giurgiu. Conform primelor informații, cel mic se afla în casă cu mama lui.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Giurgiu se află la locul incidentului și efectuează cercetări, pentru a afla exact circumstanțele în care s-a petrecut nefericitul incident.

În această cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Știre în curs de actualizare.

Cookies