Un copil de 13 ani a dispărut din Sectorul 2 al Capitalei. Polițiștii îi roagă pe bucureștenii care l-au văzut să sune la 112

22 sept. 2023
120 Afișari
Un copil de 13 ani a dispărut din Sectorul 2 al Capitalei. Polițiștii îi roagă pe bucureștenii care l-au văzut să sune la 112
Un copil de 13 ani a dispărut din Sectorul 2 al Capitalei. Polițiștii îi roagă pe bucureștenii care l-au văzut să sune la 112 | Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București apelează la cetățeni pentru găsirea unui copil ce a dispărut din Sectorul 2. Băiatul, în vârstă de 13 ani, nu a mai fost văzut de joi, 21 septembrie 2023.

Un copil de 13 ani a dispărut din Sectorul 2

Polițiștii din Capitală le cer ajutorul bucureștenilor pentru a putea găsit un copil ce a dispărut ieri. Băiatul, a plecat joi, 21 septembrie 2023, de la adresa unde locului, în Sectorul 2 al Capitalei, și nu s-a mai întors.

Conform informațiilor ce au fost transmite de către DGPMB, băiatul pe care agenții îl caută se numește Stan Fabio Luca și are vârsta de 13 ani.

Pentru a facilita identificarea acestuia de către peroanele care locuiesc în București, polițiștii au oferit și o serie de semnalmente alea copilului. Iată care sunt acestea:

  • Înălțime – 1,70 metri,
  • Greutate – între 55-60 kilograme,
  • Constituție atletică, față ovală, păr șaten, ochi căprui.

Cei care l-au zărit sunt rugați să sune la 112

Polițiștii au oferit informații și în ceea ce privește hainele pe care le purta copilul la data dispariției sale. Mai exact, ultima dată când băiatul de 13 ani a fost văzut, acesta era îmbrăcat cu:

  • Blugi până la genunchi,
  • Tricou,
  • Adidași roșii pe care se afla inscripția ,,23”.

Persoanele care l-au văzut ce băiatul dispărut, sau care pot oferi detalii referitoare la locul în care acesta ar putea fi găsit, sunt rugate să anunțe polițiștii din București.

Cetățenii din Capitală, dar și din afara orașului, pot informa autoritățile printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

Pe lângă informațiile puse la dispoziția oamenilor, menționate mai sus, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a făcut publică și o poză al tânărului pe care îl caută. Iată fotografia:

Copilul ce a dispărut din Sectorul 2 al Capitalei
Copilul ce a dispărut din Sectorul 2 al Capitalei | Sursă foto: DGPMB
Cookies