Un copil de 10 ani a dispărut în Sectorul 2. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor pentru găsirea lui

16 sept. 2022
9087 Afișari
Un copil de 10 ani a dispărut în Sectorul 2. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor pentru găsirea lui
Un copil de 10 ani a dispărut în Sectorul 2. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor pentru găsirea lui Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București le cere ajutorul oamenilor pentru a găsi unui copil de 10 ani, ce a dispărut din fața imobilului din Sectorul 2.

Un copil de 10 ani a dispărut în Sectorul 2

Poliția Capitalei a fost sesizată în legătură cu dispariția unei minor. Aceasta a dispărut în cursul zilei de joi, 15 septembrie 2022, din fața imobilului de domiciliul aflat în Sectorul 2. Minorul nu a mai revenit nici până astăzi.

Din acest motiv DGPMB cere ajutorul oamenilor pentru depistarea copilului dispărut. Potrivit informațiilor oficiale transmise de Poliția Capitalei, minorul dispărut se numește Gherghe Mircea-Alexandru și are vârsta de doar 10 ani.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis următoarele semnalmente ale copilului dispărut. Iată care sunt acestea:

  • Înălțime: 1,30 metri,
  • Greutate: 28 de kilograme,
  • Constituție slabă, ten deschis, față rotundă, ochii căprui, păr șaten-blond.

Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor

La data dispariției sale, minorul purta un tricou gri, pantaloni scurți bluejeans albaștri și papuci bleumarin. Persoanele ce au văzut copilul sau care pot să ofere detalii despre locul în care ar putea fi găsit acesta, sunt rugate să anunțe poliția Capitalei, printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

De asemenea, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a pus la dispoziția oamenilor și următoarea poză a copilului dispărut:

Minor dispărut București | Sursă foto: DGPMB
Minor dispărut București | Sursă foto: DGPMB

De asemenea, la începutul lunii septembrie, polițiștii au cerut ajutorul pentru a găsi un bărbat ce a tâlhărit o femeia într-o scară de bloc. Respectivul bărbat a fost găsit în data de 8 septembrie 2022.

Poliția Capitale a transmis următorul mesaj:

Astăzi, 8 septembrie 2022, polițiștii Secției 4 au depistat bărbatul în cauză, care a fost condus la sediul secției în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cookies