ARHIVA B365

Un copil care se plimba cu bicicleta prin Cişmigiu, agresat de un tânăr drogat

Marţi, în jurul orelor 18:30, dispeceratul Poliție Locale a Municipiului București a fost sesizat că un bărbat agresează un copil care se plimbă cu bicicleta în Parcul Cișmigiu, informează autorităţile printr-un comunicat de presă.

La fața locului a fost trimis imediat un echipaj al Serviciului Ordine și Liniște Publică din cadrul P.L.M.B. Agenții au confirmat cele sesizate și au reușit să-l rețină pe agresorul care prezenta tulburări de comportament, cauzate de posibilul consum de substanțe halucinogene.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că persoana respectivă se numește B. A. D, în vârstă de 22 de ani, domiciliat în București.

Agenții P.L.M.B. au solicitat o ambulanță care a preluat persoana în cauză pentru a o transporta la spital. Deoarece pacientul era deosebit de violent, echipajul ambulanței a cerut să fie însoțit de către agenții locali în deplasarea către Spitalul Floreasca.

După sosirea la unitatea spitalicească, echipajul S.O.L.P. a fost nevoit să recurgă la imobilizarea pacientului prin încătușare deoarece, prin comportamentul său, acesta punea în pericol integritatea corporală a sa și a celor din jur.

B.A.D. a fost supus recoltării de probe biologice care au confirmat consumul de substanțe halucinogene. După întocmirea actelor procedurale, pacientul a fost internat la Spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button