Un copil aproape că a fost strivit de un dulap, în magazinul Bucur Obor din București. Dosar penal și magazin închis

21 mai 2022
7662 Afișari
Un copil aproape că a fost strivit de un dulap, în magazinul Bucur Obor din București. Dosar penal și magazin închis
Un copil aproape că a fost strivit de un dulap, în magazinul Bucur Obor din București. Dosar penal și magazin închis. Sursa foto: Pexels

Incident grav în București, petrecut vineri după-amiază. Un dulap a căzut peste un copil, în vârstă de 6 ani, în magazinul Bucur Obor. Băiețelul a fost operat, iar polițiștii au deschis dosar penal. ANPC a decis să închidă temporar locația.

Un copil aproape că a fost strivit de un dulap, în magazinul Bucur Obor din București

Băiețelul se afla în stare stabilă, dar a suferit un traumatism cranian și a fost operat de urgență la Secția de Neurochirurgie a Spitalului Grigore Alexandrescu din București. Cel mic a fost adus la spital de părinți.

Poliția Municipiului București a transmis vineri – 20 mai, că „un minor ar fi fost lovit, în incinta unui complex comercial, de un dulap”. Conform informațiilor publicate de Libertatea, incidentul s-a petrecut în magazinul Bucur Obor din București, iar copilul are vârsta de 6 ani și 5 luni.

Vineri, la fața locului, au ajuns polițiști din cadrul Secției 8, împreună cu un echipaj de prim-ajutor, dar nu l-au găsit pe cel mic. Oamenii legii au efectuat verificări și i-au identificat pe băiețel și pe părinții acestuia.

„Se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, au declarat polițiștii.

A fost deschis dosar penal, iar locația a fost închisă temporar

ANPC a primit o sesizare, iar în urma verificărilor efectuate în magazinul respectiv, a hotărât să închidă locația temporar. Totodată, polițiștii au deschis dosar penal.

Comisarii CPCMB au descoperit „că una din ușile unui dulap neancorat era desprinsă și poziționată între perete și partea laterală a dulapului.”

„La momentul deschiderii celeilalte uși, aceasta s-a înclinat și a lovit copilul. Comisarii CPCMB au găsit și alte corpuri de mobilier expuse spre comercializare neancorate, existând același pericol de accidentare al consumatorilor”, anunță ANPC, potrivit stiripesurse.ro.

Comisarii au cerut ca toate corpurile de mobilier aflate în magazin să fie ancorate.

Verificările vor continua și zilele următoare.

Cookies