LA MINE-N CARTIER

Un copil a fost rănit de tencuiala căzută de pe un bloc din Sectorul 5 al Capitalei

Un copil a fost rănit de tencuiala căzută de pe un bloc din Sectorul 5 al Capitalei. Incidentul s-a petrecut joi, pe Șoseaua Alexandriei din Sectorul 5.

Un copil a fost rănit de tencuiala căzută de pe un bloc din Sectorul 5 al Capitalei.

Copil rănit de tencuiala căzută de pe bloc, în S5

Copilul în vârstă de 11 ani a fost rănit de o bucată din tencuiala unui bloc care s-a desprins și a căzut peste el. Incidentul s-a produs joi după-amiază, pe Șoseaua Alexandriei din Sectorul 5 al Capitalei.

Potrivit martorilor care se aflau la fața locului, bucata de tencuială se desprinsese de la un balcon situat la etajul 6 al blocului.

Recomandăm și: Încep lucrările de reabilitare termică a blocurilor din Sectorul 5. Piedone le face o promisiune cetățenilor

Copilul de 11 ani a fost rănit la braț de bucata de tencuială desprinsă. Imediat au ajuns la fața locului o ambulanță și o echipă de pompieri.

Medicii de pe ambulanța sosită la fața locului i-au acordat îngriji băiatului. Potrivit informațiilor oferite de realitatea.net, părinții copilului în vârstă de 11 ani au refuzat transportul la spital.

Echipa de pompieri a folosit o autoscară și a montat o schelă pentru a securiza locul din care s-a desprins bucata de tencuială și pentru a desface restul de tencuială avariată. Autoritățile vor să prevină alte situații similare.

Reabilitarea blocurilor – promisiuni deșarte

Blocul aflat pe Șoseaua Alexandriei din Sectorul 5 este vechi de mai bine de 40 de ani. Încă din anul 2018 se află pe lista de așteptare pentru reabilitarea termică, dar lucrările nu au început până acum.

Recomandăm și: Au fost demolate chioșcurile ilegale de la stația de metrou Izvor. Piedone, ironic: Am venit să îmi iau și eu jumătatea aia de stație

În data de 3 iunie 2021, Primăria Sectorului 5 anunța că încep lucrările de reabilitare termică a blocurilor aflate pe raza sectorului.

Pentru început, Primăria anunța că vor fi montate schelele pentru 15 blocuri, aflate la mai multe adrese. Cristian Popescu Piedone le făcea o primisiune cetățenilor și le spunea că va face tot ce se poate pentru ca blocurile din Sectorul 5 să fie reabilitate cât mai repede. Edilul a mai declarat că nu vrea să se repete situația blocurilor aflate în proces de reabilitare și abandonate de companii. Piedone spunea că, toate companiilor care nu își vor face treaba, vor suporta consecințe.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button