Un copil a căzut într-o groapă săpată pentru șantierul „pubela îngropată” din Sectorul 3. Viceprimarul Judele: Echipajele de salvare au cerut securizarea zonei

07 nov. 2023
334 Afișari
Un copil a căzut într-o groapă săpată pentru șantierul „pubela îngropată” din Sectorul 3. Viceprimarul Judele: Echipajele de salvare au cerut securizarea zonei
Un copil a căzut într-o groapă săpată pentru șantierul „pubela îngropată” din Sectorul 3. Viceprimarul Judele: Echipajele de salvare au cerut securizarea zonei | Sursa foto: Facebook - Lucian Judele

Un copil a căzut într-o groapă care a fost săpată pentru șantierul „pubela îngropată” din Sectorul 3, a transmis viceprimarul Lucian Judele. Acesta i-a cerut lui Robert Negoiță să ia măsuri de siguranță pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă loc.

Un copil a căzut într-o groapă de pe șantierul „pubela îngropată” din Sectorul 3

Viceprimarul Lucian Judele a transmis, pe pagina de Facebook, că echipajele de salvare care s-au deplasat la fața locului au cerut securizarea zonei pentru ca astfel de incidente să nu se mai repete.

Șantierul se află în apropierea unui parc unde copiii vin să se joace fără să fie întotdeauna însoțiți de părinți sau bunici.

Acesta a mai spus că pentru poziționarea celor 600 de gropi nu există un studiu și că de multe ori în timpul săpăturilor s-au spart țevi sau conducte ori au fost rupte cabluri.

În fiecare zi primesc sesizări cu privire la lucrările ilegale executate de Primăria Sectorului 3 sau de prieteni apropiaţi ai acesteia.

Lucian Judele a mai spus că i-a cerut primarului Robert Negoiță să ia măsuri urgente pentru securizarea tuturor șantierelor din aria administrată.

De aceea, i-am cerut primarului să ia urgent măsuri de siguranță pentru toate șantierele de pe raza Sectorului 3.

Multe dintre gropile săpate pentru pubelele îngropate din Sectorul 3 nu sunt securizate, iar acest lucru a fost semnalat și de locuitori pe grupurile de Facebook.

Mulți bucureșteni sunt nemulțumiți de proiectul „pubela îngropată” din mai multe motive. Aceștia spun că gunoiul nu este ridicat la timp și, din acest motiv, sacii cu deșeuri sunt lăsați lângă pubele. Astfel, problemele pe care ar fi trebuit să le rezolve acest proiect (mirosuri neplăcute, dăunători etc.) rămân aceleași.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies