Un copac s-a prăbușit, din senin, noaptea trecută, pe Calea Dorobanți. Acoperișul unei cafenele din zonă a fost avariat

26 iun. 2024
1001 afișări
Un copac s-a prăbușit, din senin, noaptea trecută, pe Calea Dorobanți. Acoperișul unei cafenele din zonă a fost avariat
Un copac s-a prăbușit, din senin, noaptea trecută, pe Calea Dorobanți. Acoperișul unei cafenele din zonă a fost avariat | Sursa foto: Captură ecran Observator

Încă un copac s-a prăbușit, din senin, pe o stradă din București. S-a întâmplat noaptea trecută, pe Calea Dorobanți, acolo unde arborele a căzut peste acoperișul unei cafenele din zonă, provocând astfel pagbe materiale.

Un copac s-a prăbușit pe acoperișul unei cafenele de pe Dorobanți

Copacul de mari dimensiuni s-a prăbușit, noaptea trecută, pe Calea Dorobanți, din cauza rădăcinilor care erau putrede. Acesta nu mai avea niciun punct de susținere, astfel că a căzut pe acoperișul unei cafenele din zonă. În urma incidentului s-au înregistrat doar pagube materiale. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Pompierii și polițiștii au asigurat zona până când angajații Administrației Domeniului Public (ADP) au sosit la fața locului pentru a înlătura trunchiul și crengile uriașe, potrivit Observator.

Astfel de incidente s-au mai întâmplat recent în București. Chiar dacă nu a fost furtună sau nu a bătut vântul, copaci sau crengi au căzut din senin pe mașini sau pe carosabil, provocând pagube materiale.

De exemplu, la începutul acestei luni, o creangă s-a rupt dintr-un copac și a căzut pe parbrizul unei mașini ce se afla în mers pe Bulevardul Tineretului din Capitală.

Incidentul a fost anunțat de un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”, grup de Facebook administrat de Info Trafic România.

Copac căzut pe parbriz, bvd. Tineretului, aproape de pod Mihai Bravu. A căzut pe mașină în timp ce mergea.

Imaginea, AICI.

La sfârșitul lunii aprilie, după o ploaie de primăvară, un copac de dimenisuni mari a făcut zob două mașini parcate pe Șoseaua Giurgiului, rezultând, din fericire, doar pagube materiale.

Din imaginile publicate pe rețelele de socializare, se observă că arborele s-a rupt de la rădăcină, ceea ce înseamnă că era complet uscat.

Imaginea, AICI.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies