Un copac înalt cât un bloc de 4 etaje a căzut peste cinci mașini în Militari. Două au daună totală și aparțin unei familii care era în vacanță. Paguba estimată: 20.000 €

01 iul. 2024
1070 afișări
Un copac înalt cât un bloc de 4 etaje a căzut peste cinci mașini în Militari. Două au daună totală și aparțin unei familii care era în vacanță. Paguba estimată: 20.000 €
Un copac înalt cât un bloc de 4 etaje a căzut peste cinci mașini în Militari. Două au daună totală și aparțin unei familii care era în vacanță. Paguba estimată: 20.000 €. Sursa foto: Captura ecran Observator

Ce faci dacă ești în vacanță și afli că mașinile tale au fost distruse? Un copac aproape cât un bloc de 4 etaje a căzut în weekend peste cele două mașini ale unei familii din Militari și le-a strivit. Din fericire, nu au fost înregistrate și victime, însă familia ghinionistă a suferit pagube materiale de peste 20.000 de euro în urma acestui incident.

Seria copacilor prăbușiți în București continuă. De această dată, un copac de peste 10 metri înălțime s-a prăbușit în Militari peste cele două mașini ale unei familii care se afla în vacanță. Incidentul a avut loc sâmbătă dimineață și este al treilea de acest fel din ultima săptămână, conform Observator.

Un copac s-a prăbușit peste cele două mașini ale unei familii din Militari. Păgubiții se aflau în vacanță

Fiind vorba despre două mașini distruse de copacul de mari dimensiuni, daunele sunt, potrivit primelor estimări, de 20.000 de euro. Din fericire, nu au fost rănite persoane, însă au mai fost avariate ușor trei mașini din apropiere, având fie oglinzile îndoite, fie parbrizul spart sau fisurat.

Copacul era cunoscut ca fiind bolnav de către locuitorii din zonă, aceștia formulând mai multe cereri de tăiere și plângeri, însă nu au primit vreun răspuns în acest sens. Copacul, de mari dimensiuni, era putrezit de mai mult timp, astfel că era o chestiune de timp până când se va prăbuși.

Inițial, martorii nici nu au știut despre ce este vorba, au crezut că zgomotul vine de la muncitorii din zonă, și nu au băgat de seamă. De gestionarea copacilor precum acesta se ocupă Administrația Domeniului Public a Sectorului 6, care nu a evaluat și nici nu a tăiat copacul putrezit, angajații fiind trimiși prea târziu, adică după ce inevitabilul s-a petrecut și le-a mai rămas doar să curețe zona.

CITEȘTE ȘI

Cookies